Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Κι όμως η αγωνία για Άρη είναι μεγάλη...

Ένα τσουβάλι γεμάτο ηρεμία και ψυχολογία έφερε στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος'' το σημαντικό και συνάμα εύκολο διπλό της Ανόρθωσης επί της Νέας Σαλαμίνας.

Το συγκρότημα του Ζόρζε Κόστα παρουσιάστηκε μετά από αρκετό καιρό μπολιασμένο με θέληση και αποφασιστικότητα, έδειξε από την αρχή ότι ήταν αποφασισμένο να πάρει το ματς όπως και έγινε.

Η πίεση και το άγχος παραμερίστηκαν , προς το παρών τουλάχιστον, και οι κυανόλευκοι με λίγο καθαρό αέρα πλέον προχωρούν προς την επόμενη αποστολή που είναι το ματς με τον Άρη.

Ο Ζόρζε Κόστα δεν άλλαξε και πολλά στην τακτική της ομάδα του αφού οι εντολές για φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο ήταν εμφανέστατες. Αυτή τη φορά του βγήκε ενώ ομολογουμένως δεν επιτράπηκε σε κανένα σημείο στη Νέα Σαλαμίνα να πιστέψει ότι μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Κάλβο, Φοφανά, Αλέξα και Αβραάμ οι καλύτεροι του ματς ενώ και ο Γκαρσία σιγά σιγά δείχνει να βγαίνει από τον λήθαργο.

Η Κυρία σε όλο το 90λεπτο έλεγχε το ματς, ήταν ουσιαστική και αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε νωρίς νωρίς τα πράγματα στη θέση τους. Στο β' ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να γίνει ακόμα μεγαλύτερο αλλά έλειψε η συγκέντρωση στα τελειώματα των φάσεων και έτσι το 0-3 δεν άλλαξε. Μ' αυτά και μ' αυτά οι Ανορθωσιάτες μετά από 2 ματς έφυγαν με χαμόγελο από το γήπεδο και περιμένουν πλέον με μεγάλη αγωνία το επόμενο παιχνίδι. Το γιατί είναι αυτονόητο παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε για κάποιο ντέρμπι. Μα φυσικά για να επιβεβαιώσουν οι παίκτες τους ξέχασαν εντελώς τις ασχήμιες που γέμισαν την ομάδα με προβληματισμό... Ένα νέο τρίποντο με μια εξίσου καλή εμφάνιση θα γεμίσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση τους παίκτες, ελπίδα τον κόσμο και δυναμική τον Ζόρζε Κόστα.

Και μια και μιλάμε για τον κόουτς της ομάδας ενόψει Άρη δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Παβίσεβιτς και Αλέξα ενώ εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Κολαούτι και Αβραάμ που αποχώρησαν από το ''Αμμόχωστος'' με προβλήματα.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου