Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πρέμιερ Λιγκ - ΑΡΣΕΝΑΛ - Καμπάιγ τέλος για Άρσεναλ

Τέλος στα όποια μεταγραφικά σενάρια τα οποία ανέφεραν πως ο Γιοάν Καμπάιγ βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, έβαλε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας, πως η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον παίκτη της Νιούκαστλ.

Αν ο Γιοάν Καμπάιγ αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ τον ερχόμενο Γενάρη για λογαριασμό κάποιας άλλης ομάδας, αυτή δεν θα είναι στα σίγουρα η Άρσεναλ.

Παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι είχαν κινηθεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Γάλλο άσο, ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν ψάχνεται για απόκτηση μέσου την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

«Ο Γιοάν Καμπάιγ; Δεν ψάχνουμε για μέσους. Σήμερα (σ.σ χθες) δεν έχουμε τους Εζίλ και Ράμσεϊ, οι οποίοι έμειναν σπίτι και υπάρχουν ακόμα τρεις καλοί παίκτες, όπως και ο Αρτέτα στον πάγκο. Δεν έχουμε καμία ανάγκη για τη συγκεκριμένη θέση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλσατός κόουτς.

Η απόσυρση ενδιαφέροντος της Άρσεναλ για τον Καμπάιγ, θέτει αυτόματα οδηγό στη «μάχη» για την απόκτησή του την Παρί Σεν Ζερμέν.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου