Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Απολογήθηκε για το Ακάκι ο Πρόεδρος και είπε ότι «έχω πάει αρκετές φορές και γνωρίζω πού είναι το Ακάκι και πού η Ζώδια».

Απολογήθηκε για το ολίσθημα της γλώσσας του που είχε ως αποτέλεσμα να αναφερθεί σε «κατεχόμενο Ακάκι» αντί σε «κατεχόμενη Ζώδια», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ευχαριστώντας παράλληλα τη σατιρική εκπομπή του ΡΙΚ για την εύστοχη, όπως είπε, παρατήρηση.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος μιλούσε σε δημοσιογράφους στο περιθώριο επίσκεψής του στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, ανέφερε ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής του ΡΙΚ για την εύστοχη παρατήρηση σε ένα ολίσθημα γλώσσας που έκανα και να ευχαριστήσω ακόμα όσους με επέκριναν και να απολογηθώ βεβαίως στους Ακακιώτες, διότι από ένα ολίσθημα της γλώσσας αντί να πω `η κατεχόμενη Ζώδια` είπα `το κατεχόμενο Ακάκι`».

"Απολογούμαι", επανέλαβε, προσθέτοντας ότι «έχω πάει αρκετές φορές και γνωρίζω πού είναι το Ακάκι και πού η Ζώδια». Ας μην ξεχνούν κάποιοι, ανέφερε, «ότι φοίτησα στο Γυμνάσιο Μόρφου κάποτε και συνεπώς γνωρίζω».

Πηγή: ant1iwo.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου