Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Με δικαστική απόφαση δικαιώθηκε Shakira

Δικαιωμένη και άκρως ευτυχισμένη είναι τις τελευταίες ημέρες η Shakira μετά την απόφαση του δικαστηρίου να την δικαιώσει απέναντι στις αγωγές που έθεσε εναντίον της ο πρώην σύντροφός και manager της Antonio de la Rua.

Για την ιστορία να σας θυμίσουμε πως ο πρώην σύντροφος της, μετά το χωρισμό τους το 2011 έπειτα από περίπου δέκα χρόνια σχέσης, έχει καταθέτει εναντίον της αγωγές.

Αφού λοιπόν της κατέθεσε αγωγή ζητώντας της 77 εκ. ευρώ επικαλούμενος μονομερή διάσπαση συμβολαίου, κατέθεσε μια άλλη αγωγή, στην οποία ζητούσε να έχει πρόσβαση σε έναν από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, ο οποίος περιέχει μέσα 195.000 ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση όμως η Λατίνα σταρ δικαιώθηκε, μιας και το δικαστήριο της Γενεύης, απέρριψε το αίτημα του Antonio de la Rua, με απόφαση που βγήκε πρόσφατα.

Ο δικαστής, τόνισε πως η Shakira είναι η μοναδική κάτοχος του εν λόγω λογαριασμού, και κανένας άλλος.

Σύμφωνα με το δικαστή, ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, μπορεί να ισχυρίζεται πως τη βοηθούσε στην καριέρα της ως μάνατζερ άρα είναι συνδικαιούχος του λογαριασμού της, όμως δεν έχει κανένα στοιχείο ώστε ν΄αποδείξει πως ανάμεσα τους υπήρχε μια επαγγελματική συμφωνία ούτε κάποιο έγγραφο που να το αποδεικνύει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή, δεν είναι η μόνη αγωγή που έχει καταθέσει ο Antonio de la Rua εναντίον της Shakira.

Source: http://www.must.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου