Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Γούρι σττα μωρά που θα γεννηθούν με το βασιλικό βρέφος

Είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο γεγονός για το 2013 στη Βρετανία, αλλά κι όχι μόνο. Ολόκληρη η χώρα προσμένει τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που αναμένεται για τα μέσα Ιουλίου.

Αν και ακόμα τα ο φύλο του μωρού δεν έχει αποκαλυφθεί, τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

Κι ενώ έξω από τη σουίτα της πτέρυγας Lindo του νοσοκομείου St. Mary έχουν ήδη στηθεί κάμερες με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να ξημεροβραδιάζονται σε περίπτωση που η δούκισσα του Κέιμπριτζ γεννήσει πρόωρα, βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ασημώσει όλα τα παιδιά, που θα έρθουν στον κόσμο, την ίδια ημέρα με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η "The Royal Mint" θα μοιράσει από ένα ασημένιο νόμισμα που φέρει πάνω του την ασπίδα του Βασιλικού Στρατού, τα Τρία Λιοντάρια, το Σκοτσέζικο Λιοντάρι, αλλά και την άρπα την Ιρλανδίας, σε όλα τα μαιευτήρια της χώρας.

Συνολικά έχουν ετοιμαστεί 2013 -συμβολίζουν τη χρονολογία- νομίσματα, τα οποία θα είναι τοποθετημένα σε ροζ ή μπλε βελούδινο πουγκί, ανάλογα με το φύλο του κάθε βρέφους.

Στη Μεγάλη Βρετανία το να σταυρώσεις την παλάμη ενός νεογέννητου με ασήμι θεωρείται καλή τύχη, ευχή υγείας και πλούτου για όλη του τη ζωή.

Source: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου