Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Λιοντάρι επιτέθηκε σε έφηβη όταν προσπάθησε να το φιλήσει

Από θαύμα έζησε εθελόντρια σε ζωολογικό κήπο μετά από επίθεση που δέχτηκε από λιοντάρι σε πάρκο της Νότιας Αφρικής, όταν επεχείρησε να το φιλήσει μέσα από τα κάγκελα.

Η Lauren Fagen, από το Μόντρεαλ υπέστη σοβαρά τραύματα όταν το αρσενικό λιοντάρι την τράβηξε από τα πόδια και την μετέφερε στο κλουβί του. Το συμβάν έλαβε χώρα στο Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre.Η 18χρονη εθελόντρια που αναρρώνει σε νοσοκομείο παραδέχεται ότι είναι τυχερή που είναι ακόμη ζωντανή. «Δεν συνειδητοποίησα ότι μπορούσε να περάσει τα πόδια του από τα κάγκελα. Κανονικά θα έπρεπε να είχα πεθάνει ή να έχανα ένα πόδι» είπε. «Είναι θαύμα που έζησα. Θα μπορούσε να μου είχε βγάλει το δέρμα και να πέθαινα από αιμορραγία».

Η Fagen άρχισε ως εθελόντρια στο πάρκο τον Ιούνιο και ανάμεσα στα καθήκοντά της ήταν και ο καθαρισμός τα κλουβιών των λιονταριών καθώς και η διανομή τροφής στα άλλα ζώα. Η επίθεση έγινε την Δευτέρα, όταν η Fagen καθάριζε τον χώρο που τρέφονται τα ζώα.Ο Duma, το πεντάχρονο αρσενικό λιοντάρι άρχισε να ακουμπά το κεφάλι του στο διπλανό κλουβί και η Fagen αποφάσισε να του δώσει ένα φιλί. Τότε συνέβηκε το μοιραίο και άρχιζε να φωνάζει σε βοήθεια.



Source: http://sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου