Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: «Πέταξε» για Τρεντίνο (pics)

Αναχώρησε τα ξημερώματα η αποστολή του Απόλλωνα με προορισμό το Τρεντίνο της Ιταλίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Οι κυπελλούχοι θα ακολουθήσουν το δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα-Μιλάνο και ακολούθως οδικός (περίπου δύο ώρες) για το Αθλητικό Κέντρο του Τρεντίνο.

Η αποστολή των «κυανόλευκων» θα παραμείνει στην Ιταλία μέχρι τις 6 Αυγούστου και έχουν προγραμματιστεί τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Το ερχόμενο Σάββατο είναι το πιο δυνατό φιλικό με την πανίσχυρη Φιορεντινά. Στις 29 Ιουλίου με την Μπάρι, στις 31 του μήνα με την Μάντοβα και ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει με την Τορίνο στις 5 Αυγούστου.

Η αποστολή

Την αποστολή αποτελούν: Eφορος: Σωκράτης Σωκράτους, προπονητής: Χριστάκης Χριστοφόρου, βοηθός προπονητής: Σίμος Ταραπουλούζης, προπονητής τερματοφυλάκων: Γιώργος Νικολάου, προπονητής φυσικής κατάστασης: Ευθύμιος Κυπριανού, φυσιοθεραπευτές: Γιώργος Στούππας, Αντρέας Γιωργαλλής, Πανίκος Παπανδρέου, φροντιστές: Χαμπής Ευριπίδου, Στέλιος Αριστοδήμου, ψυχολόγος: Πάρης Αντωνιάδης, γιατρός: Δρ. Βάσος Κωνσταντίνου, γραφείο Τύπου: Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ποδοσφαιριστές: Mάρκος Γκουλιόν, Αντρέας Σταύρου. Ροβέρτο Γκαρθία. Γκαστόν Σανγκόι, Άλεξ Κωνσταντίνου, Γιώργος Μερκής, Οβίντιου Ντανανάε, Φώτης Παπουλής, Αγγελής Χαραλάμπους, Μάριος Στυλιανού, Φανής Μιχάλης, Χάρης Νικολάου, Παναγιώτης Παναγιώτου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Χρήστος Καρυπίδης, Ρασίντ Αμντανί, Στέλιος Ταμπουρής, Δημήτρης Φροξυλιάς, Βάλε Μπρούνο, Βασιλείου Γιώργος, Ντάνιελ Χάμπερ, Ίσλι Χίντι και Φράγκου Αντρέας».

Πάει για τρεις…

Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε οι νεαροί Γιάννης Ευσταθίου και Άλιστερ Ρέινολντς, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Συνεπώς, από την στιγμή που δεν βρίσκεται στην αποστολή ο Ευσταθίου, ο Απόλλωνας θα προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μπακ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γιώργο Βασιλείου.

Επιπλέον, οι κυπελλούχοι κινούνται για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς επίσης και ενός επιθετικού.



Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου