Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΡΣΕΝΑΛ: Πρόταση 40 εκατομμυρίων και μία λιρών για Σουάρες!

Μια περίεργη πρόταση έφτασε στα γραφεία της Λίβερπουλ για τον Λουίς Σουάρες από την Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι προσφέρουν 40.000.000 + 1 λίρα για τον Ουρουγουανό, σε μια προσπάθεια να σπάσουν τη ρήτρα του (αν τελικά έχει).

Διαβάστε τι έγραψε ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ στο twitter λίγο μετά την προσφορά.

Ο Λουίς Σουάρες είναι από την αρχή του καλοκαιριού, ένα από τα μεγάλα ονόματα που οραματίζεται να φέρει στην Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ. Βλέποντας πως ο Ιγκουαΐν είναι με το ενάμιση πόδι στη Νάπολι, οι Λονδρέζοι θέλουν να κινηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται παίρνοντας τον Σουάρες, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αγγλικός τύπος κάνει λόγο για μια ακόμη επίσημη πρόταση της Άρσεναλ μετά από αυτή των 35.000.000 λιρών την οποία και απέρριψε αμέσως η Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν περισσότερο την προσφορά τους αυτή τη φορά, δίνοντας 40.000.000 + 1 λίρα για τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Διαβάζοντας αρχικά την πρόταση, νομίζει κανείς ότι κάποιο λάθος έχει γίνει. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, αναφέρουν ότι ο Λουίς Σουάρες έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 40.000.000 λίρες και η Άρσεναλ με αυτή την πρόταση, επιθυμεί να την σπάσει.

Από τη Λίβερπουλ, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία ρήτρα με την ομάδα να επιθυμεί πάνω από 50.000.000 λίρες για τον καλύτερο επιθετικό της. Από τη μεριά της, η Άρσεναλ, αν θέλει όντως να τον κάνει δικό της θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα, μιας και η Ρεάλ περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιγκουαΐν στη Νάπολι, ώστε να αποκτήσει τον Σουάρες.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ομάδας του λιμανιού, Τζον Χένρι, λίγο μετά την πρόταση της Άρσεναλ έγραψε στο twitter ένα ειρωνικό σχόλιο για τους κανονιέρηδες, λέγοντας: «Τι πιστεύετε ότι καπνίζουν εκεί στο Έμιρεϊτς;».

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου