Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΓΑΜΟΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ

Σε πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων αμερικανικών τηλεοπτικών σταθμών, μετατράπηκε ο γάμος νεαρής απόδημης Κύπριας, καθώς από τον χώρο της δεξίωσης «έκανε φτερά» το κουτί, στο οποίο το ζευγάρι τοποθέτησε τα δώρα που έλαβε από συγγενείς και φίλους και περιείχε μεταξύ άλλων ευχητήριες κάρτες, επιταγές και μετρητά.

Το γεγονός, συνέβη στις οκτώ και τριάντα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Majestic Oaks Golf Club του Νιού Τζέρσεϊ, στη παρουσία εκατόν πενήντα καλεσμένων, μεταξύ των οποίων αρκετοί συγγενείς της νύφης, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Κύπρο ειδικά για τη περίσταση.

Το κουτί, κατασκεύασε η μητέρα της νύφης Δέσπω Χαμς, η οποία με δάκρυα στα μάτια ανέφερε στο γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο των Ηνωμένων Πολιτειών Φοξ, ότι οι δράστες εξαργύρωσαν δωροκάρτα από πολυκατάστημα, την ώρα που η δεξίωση βρισκόταν σε εξέλιξη.

Την υπόθεση διερευνούν οι αρχές της πολιτείας του Νιού Τζέρσεϊ, οι οποίες μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες υπόπτου που καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατά τη διάρκεια παρόμοιου περιστατικού που συνέβη στις έξι Ιουλίου σε αίθουσα δεξιώσεων του Μπρούκλιν, με λεία δώδεκα χιλιάδες δολάρια.

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου