Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Αποθέωσε τη Σίτι ο Μουρίνιο

Στο πρώτο του πέρασμα είχε απέναντί του τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τα Mind Games. Τώρα που ο Σκωτσέζος λείπει, αποφάσισε να αρχίσει από αλλού. 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε την Μάντσεστερ Σίτι σε μια προσπάθεια να φορτώσει με ακόμη περισσότερο άγχος τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά τις δαπανηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε.

Ο Πορτογάλος δεν δίστασε να εκθειάσει και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «πολιτών». «Εκπληκτικές μεταγραφές. Πήραν τέσσερις παίκτες σε τοπ επίπεδο και σε ιδανική ηλικία. Ο Νάβας και ο Νεγρέδο είναι Παγκόσμιο Πρωταθλητές και τους ξέρω πολύ καλά από τα τρία χρόνια μου στην Ισπανία. 

Ο Γιόβετιτς ήταν ότι καλύτερο στο ιταλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια ενώ ο Φερναντίνιο είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαν να αγοράσουν» τόνισε ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε «Στην πρώτη μου χρονιά στην Αγγλία όλοι έλεγαν ότι αφού αγόραζα διαρκώς παίκτες έπρεπε να πάρω και τον τίτλο. Ευτυχώς εδώ στην Τσέλσι έχουμε αλλάξει πολιτική και κάποιοι άλλοι πλέον...πρέπει να πάρουν τίτλο».

Από τις δηλώσεις του Μουρίνιο, ήταν ξεκάθαρο ότι γίνεται η πρώτη προσπάθεια πίεσης στους αντίπαλους προπονητές. Η Τσέλσι έχει ως μεγάλο μεταγραφικό στόχο μόνο έναν ποδοσφαιριστή, τον Γουέιν Ρούνεϊ αφού ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μαζί φυσικά με τον Πορτογάλο συμφώνησαν να κινηθούν σε παίκτες νεαρούς και αρκετά πιο φθηνούς φυσικά όπως ο Σίρλε και ο Φαν Χίνκελ.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου