Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ναδάλ και Σαράποβα υπερασπίζονται τον τίτλο τους στο Ρολάν Γκαρός!

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Ρολάν Γκαρός την Κυριακή με μεγάλο απόντα τον Άντι Μάρεϊ. Ράφα Ναδάλ και Μαρία Σαράποβα υπερασπίζονται τον τίτλο τους.


«Έπαιξα καλά τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό είναι πάντα ένα θετικό στοιχείο αγωνιστικά. Έχουν μεγάλη σημασία οι αγώνες που έδωσα σε Βαρκελόνη, Μαδρίτη και Ρώμη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει δυναμικά», αναφέρει ο Ράφα Ναδάλ.

Σε ερώτηση για το αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, αναφέρει: «Αν το όνειρο αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε θέλω να έχω έναν αντίπαλο, που να είναι στην κακή του μέρα», είπε γελώντας.
Η Μαρία Σαράποβα εκτιμά, ότι κάθε αθλητής πρέπει να προσαρμόζεται στις συνθήκες του κάθε αγώνα. «Κάθε αθλητής που μετέχει σε ένα τουρνουά πρέπει να φέρνει τον αντίπαλο στα μέτρα του. Κάθε αγώνας είναι μία πρόκληση. Νομίζω πως όλοι σεβόμαστε τους αντιπάλους μας στην άλλη άκρη του γηπέδου. Ξέρουμε καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες εβδομάδες και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε μεγάλη ετοιμότητα πνευματικά και σωματικά», δήλωσε η Ρωσίδα πρωταθλήτρια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Λένα Δανιηλίδου δεν κατάφερε να προκριθεί στο Ρολάν Γκαρός,καθώς ηττήθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο από τη Βέρα Ντουσέβινα με 2-0 σετ (6-1, 6-3).
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του φημισμένου τουρνουά οι αθλητές μετείχαν σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας.

Στη διαφημιστική εκδήλωση ο ειδικός φωτισμός black light έκανε να φωσφορίζουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα: τα ρούχα των αθλητών, οι γραμμές του γηπέδου και του φιλέ καθώς επίσης και το μπαλάκι.

Κάτω από αυτές τις ειδικές συνθήκες οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν εντυπωσιακό αγώνα τένις στο σκοτάδι!

Source: http://gr.euronews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρολάν Γκαρός: Σερένα Γουίλιαμς και Φέντερερ συνεχίζουν ακάθεκτοι!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου