Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Για αρνητικό ρεκόρ διαρρήξεων σε ένα 24ωρο πάει η Λεμεσός.


Αλωνίζουν ανενόχλητοι οι διαρρήκτες στη Λεμεσό. Μόνο το τελευταίο 24ωρο καταγγέλθηκαν οκτώ συνολικά διαρρήξεις κατοικιών. Η αστυνομία κρούει τον κώδωνα και κάνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.
Χρυσαφικά, ρολόγια και άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας 73.260 ευρώ, έκαναν φτερά από διαμέρισμα στη περιοχή Νεάπολη. Άγνωστοι, χθες μεταξύ των ωρών 8:00-15:00 το μεσημέρι, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών, διέρρηξαν διαμέρισμα ζευγαριού από τη Γεωργία, που διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.

Οι δράστες πέτυχαν είσοδο, αφού πρώτα αφαίρεσαν την κλειδαριά της μπροστινής πόρτας, με ειδικό εργαλείο. Στη συνέχεια εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και τσέπωσαν ότι βρήκαν μπροστά τους ,όλα συνολικής αξίας 73.260 ευρώ.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν το ζευγάρι έχει ή όχι ασφαλιστική κάλυψη στα κλοπιμαία. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Σε μία άλλη περίπτωση 63χρονη ,κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν ηλεκτρονικά και άλλα τιμαλφή , συνολικής αξίας 24.000 ευρώ. Οι δράστες πέτυχαν είσοδο παραβιάζοντας το συρόμενο αλουμινένιο παράθυρο.

Το τελευταίο 24ωρο, σημειώθηκαν και καταγγέλθηκαν οκτώ διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με την αστυνομία ωστόσο να δίνει σειρά προτεραιότητας, για διερεύνηση τους, στις πιο σοβαρές.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, καλούνται όλοι οι πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν απουσιάζουν από την οικία τους.

Source: http://www.newsit.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκρηξη σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Αμμόχωστο!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου