Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Βγήκε στην αυλή του συνοικισμού από το ξημέρωμα για να ταΐσει τα γατιά και τον έκαναν τόπι στο ξύλο

Ακριβώς όπως κάνει κάθε πρωί, έτσι και σήμερα 78χρονος ξύπνησε πολύ νωρίς το για να ταΐσει τα γατιά στην αυλή. Αυτή τη φορά όμως τον περίμεναν έξω δύο κουκουλοφόροι.

Κάθε πρωί στις 4:30, ο 78χρονος άντρας βγαίνει στην αυλή του στο συνοικισμό Αγίου Αθανασίου της Λεμεσού για να βάλει φαγητό στους γάτους.

Την καθημερινή του αυτή συνήθεια φαίνεται να γνώριζαν και οι δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι παραμόνευαν κοντά και με το που εμφανίστηκε το θύμα, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Τις εκκλήσεις του 78χρονου για βοήθεια, άκουσε ο 65χρονος αδελφός του, που διαμένει μαζί του, ο οποίος βγήκε έξω και έσπευσε να βοηθήσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτός επίθεση.

Τις φωνές τους άκουσαν γείτονες οι οποίοι βγήκαν έξω, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Στη σκηνή κλήθηκε αστυνομία, ενώ ο 78χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η αστυνομία διερευνά δύο ενδεχόμενα, με βάση τα όσα δήλωσε ο 65χρονος στην κατάθεση του.

Το πρώτο είναι το σενάριο της απόπειρας ληστείας και το δεύτερο, ή επίθεση να ήταν μία πράξη προειδοποίησης προς τα θύματα, τα οποία φέρονται να έχουν περιουσιακές διαφορές με τρίτα πρόσωπα., κάτι το οποίο απέρριψε στη συνέχεια ο 65χρονος.

Με βάση τα όσα ανέφερε το θύμα, οι δράστες της επίθεσης ήταν γεροδεμένοι, νεαροί σε ηλικία και φαίνεται να γνώριζαν καλά την οικονομική κατάσταση των δύο αδελφιών.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου