Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Υπάρχουν κέρδη για τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά δεν πρέπει να ενθουσιάζεστε εύκολα από την πρόταση εργασίας που θα έχετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επενδύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας! Νέα ανοίγματα επαγγελματικά υπάρχουν αλλά χρειάζεται και προσοχή στη διαχείριση χρημάτων και κατανομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ Καλό θα ήταν ότι κάνετε να το κάνετε με σύνεση. Θα χρειαστεί να είστε περισσότεροι αναλυτικοί στις απόψεις σας για να κερδίσετε.αποφύγετε τα ταξίδια που αφορούν τη δουλειά σας. χρειάζεται προσοχή και σύνεση στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Καλό θα ήταν να αποφύγετε μια κρίσιμη συνάντηση στον επαγγελματικό χώρο που θα σας ταλαιπωρήσει με το άγχος γι' αυτό κάνετε σωστές επιλογές στους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ Θα πρέπει να εκδηλώσετε την αγάπη με περισσότερο συναίσθημα όσοι είστε αδέσμευτοι ένας νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να κερδίσετε χρήματα. Και να πετύχετε το ακατόρθωτο στα οικονομικά ευνοήστε σ τα κτήματα στα μεσιτικά.

ΖΥΓΟΣ Πρώτο δεκαήμερο η καλύτερη περίοδος στον ερωτικό τομέα Με ωραίες στιγμές ενώ στο δεύτερο δεκαήμερο υπάρχει κίνδυνος χωρισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η θέα τύχη είναι με το μέρος σας αλλά θα έχετε και προβλήματα με γκρίνιες στις οικονομικές καταστάσεις τις δύσκολες που περνάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Στις όμορφες στιγμές τρυφερότητας και αγάπης θα ζήσετε οι χωρισμενοι θα έχουν σταδιακή επανασύνδεση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είστε επιπόλαιοι και αυτό το πληρώνετε ενώ θα υπάρξει και οικονομική άνοδο και νέες ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Θα έχετε πρόταση γάμου οι δεσμευμένοι ενώ τα όνειρά σας πάνω στη σχέση πραγματοποιούνται. Έντονο φλερτ οι ελεύθεροι μιας και το τελευταίο διάστημα έχετε αρκετά ταλαιπωρηθείκατε.

ΙΧΘΕΙΣ Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις μετακινήσεις και στις εισπράξεις ίσως παρουσιαστεί μικρή αύξηση του σταθερού εισοδήματος και οι άνεργοι βρουν δουλειά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου