Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Έγραψε πάλι η Νάταλι Ριάρ – «Η Μαρία Κάλλας έκανε την πρώτη της αυτοκτονία» Υπήρξε και δεύτερη; (Βίντεο)

Κλήθηκαν να υποδυθούν ρόλους από γυναίκες σύμβολα του κινηματογράφου, που άφησαν ιστορία τα κορίτσια του Feel Fantastic, αλλά μάλλον το παπαγάλισμα δεν τους βγήκε και πολύ.

Στην εμφάνιση, τα πήγε καλά, αφού όντος η Νάταλι Ριάρ έμοιαζε με μία σταρ του βεληνεκούς της Μαρίας Κάλλας, ίσως και ωραιότερη.

Στο βιογραφικό όμως δεν τα πήγε εξίσου καλά, αφού χωρίς να ακούσει καλά, καλά την ερώτηση, άρχισε να εξιστορεί τις πληροφορίες από το google, αφού στην ερώτηση τι σε κέρδισε περισσότερο ψάχνοντας το ρόλο, η Νάταλι ρώτησε.

«Στην ιστορία της, ή τις όπερες;;», απόρησε η φιναλίστ.

«Με ποιες επιλογές στη ζωή και την καριέρα της ενισχύθηκε ο μύθος της;», ήταν η επόμενη ερώτηση του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου προς την φιναλίστ.

«Τι εννοείται;», ρώτησε και πάλι η Νάταλι, αγωνιώντας ότι δεν πρόκειται να πει αυτά που έμαθε, αφού η ερώτηση φάνηκε δύσκολη, καθώς κάλεσε τον κριτή να διευκρινίσει τι.



«Πως λειτούργησαν οι επιλογές της στη ζωή σε ότι αφορά το μύθο της;», συμπλήρωσε ο κριτής.

Αυτό που έμεινε και τη στιγμάτισε μέχρι τέλους, ήταν η σχέση της με τον Ωνάση, τον οποίο ερωτεύτηκε, εξήγησε η Νάταλι, υποδεικνύοντας ως επιτομή της πολυτάραχης ζωής της τις απόπειρες αυτοκτονίας της.



«Τότε ήταν που έκανε την πρώτη της αυτοκτονία», συνέχισε με αυτοπεποίθηση η Νάταλι

Έλα όμως που αν όντως αυτοκτονούσε, δεν θα υπήρχε δεύτερη…

«Απόπειρα αυτοκτονίας», την διόρθωσε ο κριτής και η Νάταλι συνέχισε απτόητη να εξιστορεί!



tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου