Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ροζ σκάνδαλο στο Μαρί: Κοπέλα που σέρβιρε φραπέ στο δρόμο έκανε σεξ μπροστά στους περαστικούς!

Ροζ σκάνδαλο κάνει το γύρο της κοινότητας του Μαρί με πρωταγωνίστρια γοητευτική κοπέλα που πουλούσε φραπέ στο δρόμο κι η οποία καταγγέλθηκε ότι κάνει σεξ μπροστά στους περαστικούς.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες η κοπέλα εργαζόταν σε κεντρικό δρόμο του Μαρί σε ένα απο τα μίνι περίπτερα που υπάρχουν σε όλες τις πόλεις του νησιού μας και πουλάνε φραπέ. Απο τον συγκεκριμένο δρόμο περνάνε καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα κυρίως φορτηγά.

Σοκαρισμένοι οι περαστικοί έβλεπαν την κοπέλα που τους έκανε το φραπέ να κάνει σεξ στην μέση του δρόμου αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το βίτσιο αυτό της νεαρής κοπέλας δεν έγινε μεμονωμένα αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας αρκετές φορές της άρεσε να κάνει σεξ μπροστά στους περαστικούς. Ένας απο αυτούς, πιο ηθικός απο τους υπόλοιπους που απλά διασκέδαζαν με το θέαμα, κατάγγειλε την κοπέλα στο δημοτικό συμβούλιο του Μαρί και αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του μίνι περιπτέρου όπου του δόθηκαν οδηγίες να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο δρόμο ενημερώνοντας τον για τα καμώματα της υπαλλήλου του.

Πηγή: www.lifenewscy.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου