Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...

Αναστάτωση επικρατεί από χθες στο Mega, λόγων των όσων ειπώθηκαν χθες με την αντεξέταση από την Κατηγορούσα Αρχή του Αντώνη Ιωακείμ, 8ου κατηγορουμένου στην υπόθεση για την επένδυση από το Ταμείο συντάξεων των εργαζομένων της CYTA, στο έργο Aero Centre στη Δρομολαξιά.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο Αντώνη Ιωακείμ προσπαθώντας να σκιαγραφήσει τα έργα και τις ημέρες του Λίλλη στην Αλκή, σε μια εκφορά του λόγου είπε ότι ο Λίλλης δεν λάμβανε κανένα υπόψη, έκανε ό,τι ήθελε» είπε και πρόσθεσε: «όϊ να πιάνεις τα λεφτά και να κάνεις το παράγοντα. Να κάνεις πάρτι σε κέντρο στο Μακένζυ για παρουσίαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας με 200 άτομα καλεσμένους και όλα τα έξοδα πληρωμένα από το Λίλλη. 

Ακόμα και στη Χριστιάνα Αριστοτέλους της έδωσε 10 χιλιάδες ευρώ για να κάνει την παρουσίαση» ανέφερε, επαναλαμβάνοντας πως «ο Λίλλης έβαζε τα λεφτά στην ΑΛΚΗ και έκανε ό,τι ήθελε».
Η αναφορά στη γνωστή παρουσιάστρια, πραγματικά από το πουθενά στην ακρόαση της δίκης, προκάλεσε αναστάτωση όπως είναι φυσικό και στο Μega, με αποτέλεσμα από χθες ήδη τη νύχτα σε συναντήσεις που έγιναν, να ετοιμάζονται μηνύσεις προς κάθε υπεύθυνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, η ίδια η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι ενοχλημένη από τη συνολική παρουσίαση του θέματος, τόσο μέσα στο δικαστήριο όσο και από τα ΜΜΕ.
Σήμερα δε, θα έχει εκ νέου συνάντηση και με τους δικηγόρους του καναλιού, για να αποφασίσουν ξεκάθαρα ποια θα είναι τα επόμενά τους βήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κανάλι στηρίζει την παρουσιάστρια, η οποία θα κάνει και δήλωση σήμερα στην εκπομπή της για την όλη κατάσταση.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου