Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Φαντασιώσεις σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα τώρα, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Άρπαξε την ευκαιρία

ΤΑΥΡΟΣ Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα σε μια μέρα όπως η σημερινή. Ένα τηλεφώνημα θα σε προβληματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ Υπάρχει μια διένεξη ανάμεσα σε εσάς και έναν στενό συνεργάτη από τώρα ότι θα μπορούσε να είναι δύσκολο να διορθωθεί. Ο χρόνος είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που είναι πιθανό να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα. Όχι επιπόλαιες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οικονομικές εκκρεμότητες θα λάβουν τέλος. Σταμάτα να υπερβάλεις σε θέματα καταχρήσεων και μην βάλεις καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Έχουν λόγο που έρχονται.

ΛΕΩΝ Σταμάτα να ρυθμίζεις με ακρίβεια τη ζωή σου. Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις. Προβλήματα στο σπίτι θα φέρουν θυμό. Εξαγόρασε την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πόσα παιχνίδια μπορείς να παίξεις σε μία σχέση; Το έξυπνο όμως πουλί από τη μύτη πιάνεται και μετά δεν θα βρίσκεις τρόπο να κρυφτείς. Επαγγελματική πρόταση θα σε αναστατώσει.

ΖΥΓΟΣ Το κλειδί για σας τώρα είναι η ελευθερία. Το πρόβλημα με αυτή τη λογική είναι ότι θα μπορούσε να παρερμηνευθεί. Ο σύντροφός σας μπορεί να νομίζετε ότι απλά δεν ενδιαφέρεται όμως δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Υπενθυμίστε στον σύντροφό σας ότι είναι ωραίο όχι απλά να αγαπάς αλλά και να το δείχνει. Χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να κάνεις αυτά που επιθυμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ Εάν είστε δυστυχισμένοι στη σχέση σας, ίσως θα πρέπει να βρείτε κάτι καινούργιο. Κατακτήσεις έχεις αλλά μυαλό δεν... βάζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σταμάτα να ακούς τρίτους και να πέφτεις ψυχολογικά. Οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής θα σου φέρουν μελλοντικές σκοτούρες. Προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ . Οι υδροχόοι έχουν την τάση να κάνουν πράγματα όχι απλά χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά και χωρίς καμία απολύτως σκέψη.

ΙΧΘΕΙΣ Έρχεται δύσκολος χειμώνας στα οικονομικά σου. Ελάττωσε ορισμένα έξοδα και σταμάτα να σκέφτεσαι ταξίδια και πραγματα που θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου