Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ήρθε η ώρα να διευθετήσετε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει πίσω. Αυτή την περίοδο υπάρχει αρκετά καλή διάθεση, για ανανέωση στα προσωπικά σας. Η ερωτική σας libido είναι αυξημένη και μια νέα γνωριμία θα σας φέρει απρόσμενες θετικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Ερωτικά είστε ανεβασμένος, επαγγελματικά βρίσκεται σε μια σταθερότητα. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας γι αυτό αρπάξτε κάθε πρόκληση και να θυμάστε, δε θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΣ Σε θέμα δουλειάς έρχονται νέες συνεργασίες. Προσοχή σε θέματα υγείας γιατί οι μέρες αυτές είναι για σας ανοιχτή πληγή. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να περάσει δύσκολες ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ζείτε για να βασανιζόσαστε και να υποφέρετε, γεγονός όμως που το προκαλείτε μόνοι σας. Ήριε ο καιρός να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να γυρίσετε καινούργια σελίδα στη ζωή σας. Έχετε το χαρίσμα και αν πραγματικά το θελήσεις οι επόμενες μέρες μόνο στενάχωρες δεν θα είναι.

ΛΕΩΝ Καινουργια αγάπη σας κλείνει το μάτι και χαμογελάς. Οι δεσμευμένοι θα ζήσουν περιπέτειεςκαι πράγματα πρωτόγνωρα στον έρωτα. Μην παρανοήσεις όμως. Όλα με μέτρο και απόλαυσε τους καρπούς των γνωριμιών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ψυχολογικά δεν είστε και στα καλύτερα σας. Φαίνεστε κουρασμένοι και όλα σας φταίνε. ΜΕ λίγη δύναμη και θέληση θα κερδίσεις αυτό που επιθυμείς στα επαγγελματικά σου. Όσοι είναι ελεύθεροι, έχουν την ευκαιρία να δεσμευτούν. Η ξαφνική αύξηση των οικονομικών σας από την δουλειά σας δεν θα πρέπει να γίνει η αιτία για υπερβολικές σπατάλες

ΖΥΓΟΣ Τέλος στα προσωπικά σας προβλήματα φτάνει να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που σας έχουν χαλάσει τελευταία. Μελετείστε καλά τα δεδομένα, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και πάρτε σωστές αποφάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Προσέξτε λιγάκι γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι. Ελέγξτε ακόμα και το άγχος σας, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα βρείτε λύσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν όλον αυτόν τον καιρό. Μία αύξηση στην δουλειά σας και ένα μπλοκάρισμα στα προσωπικά σας θέματα είναι δύο πράγματα τα οποία μαζί, σας έχουν δημιουργήσει κάποια ένταση

ΤΟΞΟΤΗΣ Συναισθηματικά προβλήματα και συνεχιζόμενοι προβληματισμοί υπάρχουν αλλά ξεπερνιούνται. Καλό θα ήταν να ζήσετε τον έρωτα που σας προκύπτει αυτή την περίοδο. Ένα πιθανό μπλοκάρισμα της ζωής εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών, στενά συνδεδεμένων με το επάγγελμα πιθανόν να σας φέρει κάπως πίσω στα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Προσπαθήστε να βρείτε τον εαυτό σας γιατί έχετε χαθεί μέσα σε ένα λαβύρινθο σκέψεων και καταστάσεων που δεν σας οδηγούν πουθενά. Μήνας θερμός για γνωριμίες, έρωτες, πάθος και συναισθηματική κάλυψη. Είναι καιρός να εκδηλώστε τα πραγματικά σας συναισθήματα,

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Άτομο από το παρελθόν θα σας αναστατώσει ερωτικά. Εκεί που βρήκες τη γαλήνη και την συντροφικότητα κάτι θα φέρει ανατροπή στον εσωτερικό σας κόσμο. Ένα ταξίδι που σας έχει καρφωθεί στο μυαλό κάντε το. Μόνο καλό θα σας κάνει. 

ΙΧΘΕΙΣ Αρκετά μόνοι δεν έχετε μείνει; Καιρός για νέες δεσμέυσεις. Οι αδέσμευτοι επιτέλους βρίσκουν το σύντροφο της ζωής τους και αυτό θα σας ανεβάσει επιτέλους την ψυχολογία. Άτομο από φιλικό σας περιβάλλον θα δημιουργήσει αναστάτωση στην οικογένειά σας. Προσοχή πριν είναι πολύ αργά.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου