Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Θέλουν έμπειρο και πετυχημένο…

Στην επόμενη μέρα πλέον επικεντρώνονται στον Απόλλωνα, μετά την απομάκρυνση του Χριστάκη Χριστοφόρου. 

Ο Κύπριος τεχνικός που έχει αφήσει έργο στους «κυανόλευκους» αποτελεί παρελθόν και ο Απόλλωνας καλείτε να συνεχίσει τον δρόμο του, καθώς δεν θα σταματήσει ποτέ ότι και αν συμβεί.

Η διοίκηση πήρε την απόφαση της και σωστή ή λανθασμένη θα κριθεί στο μέλλον. Σίγουρα, η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε μερίδα του κόσμου, που θεωρεί ότι ο κ. Χριστοφόρου θα έπρεπε να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει το έργο του.

Βέβαια, τα πράγματα δεν αλλάζουν και η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε τις επιλογές της. Πλέον, θα έχει όλο το βάρος της πίεσης πάνω της, αναφορικά με τον αντικαταστάτη. Σίγουρα, από την στιγμή που οι στόχοι είναι ψηλοί και με δεδομένο ότι αποδεσμεύεις ένα πετυχημένο προπονητή, τότε ο κόσμος αναμένει κάτι πολύ καλύτερο.

Έχω την εντύπωση, ότι ο κόσμος περιμένει από την διοίκηση και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη να φέρει ένα προπονητή έμπειρο και με αρκετές εμπειρίες στην καριέρα του. Δηλαδή, να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τις ικανότητες του.

Συνεπώς, ο νεαρός παράγοντας και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, έχοντας σαν γνώμονα αυτό που αναφέραμε και πιο πάνω. Να είναι έμπειρος και να έχει επιτυχίες στην καριέρα του, έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει το πετυχημένο έργο των τελευταίων χρόνων.

Ο Μπεν Σιμόν και οι άλλοι...

Ήδη, έχουν προταθεί πολλοί προπονητές, οι οποίοι μελετούνται. Αντόνε, Σόλιντ, Λέβι, Τζιώλης, Παράσχος, είναι μερικά από τα ονόματα των προπονητών που έχουν προταθεί. Ενώ, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Μπεν Σιμόν.

Ο Ισραηλίτης τεχνικός εργάζεται στην Μακάμπι Πέταχ Τίκβα και σίγουρα φέρει εκτίμησης από την διοίκηση του Απόλλωνα, όμως δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στην λίστα της διοίκησης. Πάντως, παρά το γεγονός ότι έχει ομάδα, εάν ο Απόλλωνας καταλήξει στον Ισραηλίτη μπορεί να βρεθεί ο τρόπος για να έρθει στην Λεμεσό. 

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου