Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τι είπε η φιναλίστ στο Feel Fantastic; «Αν ένας φίλος μου είχε AIDS θα του έλεγα συγχαρητήρια να το ξανακάνει»

Ήταν ίσως η απάντηση που θα μείνει στην ιστορία των κυπριακών καλλιστείων, αφού η φιναλίστ Νάταλι Ριάρ, δήλωσε στους κριτές ότι θα συνέχαιρε ένα φίλο της, εάν αυτός της εξομολογείτο ότι είναι φορέας του AIDS.

Άφησε άναυδους τους κριτές, η διαγωνιζόμενη του Feel Fantastic, Νάταλι Ριάρ, όταν απάντησε στην ερώτηση «πως θα αντιδρούσες εάν ένας φίλος σου, σου εκμυστηρεύονταν ότι είναι φορέας του AIDS».

Η ίδια απάντησε ότι θα του έλεγε μπράβο, συγχαρητήρια και να το ξανακάνει.Η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους, της έδωσε την ευκαιρία να απαντήσει ξανά, αφού η πρώτη της ανταπόκριση, προκάλεσε γέλια.

Η φιναλίστ ωστόσο, φαινόταν σίγουρη για την ορθότητα της απάντησης της και ρώτησε την παρουσιάστρια τι εννοεί, όταν της είπε να τους εξηγήσει γιατί θα συνέχαιρε τον φορέα του AIDS.



Tην κατάσταση πήγε να σώσει ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, αναφέροντας ότι μπορεί η κοπέλα να μην αντιλήφθηκε την ερώτηση, διευκρινόζοντας της ότι αυτό που καλείτε να απαντήσει είναι το πώς θα στήριζε ένα φίλο της που της ανακοίνωνε ότι είναι φορέας.

Η ίδια, αντιλαμβανόμενη σε εκείνο το σημείο, τι είπε, επιχείρησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως αυτό που κατάλαβε ότι την ρωτούσαν ήταν τι θα έλεγε σε ένα φίλο της αιμοδότη....

Η νέα απάντηση της ήταν, «θα του έλεγα να ζει την κάθε μέρα και να ξέρει ότι κάποιος μπορεί να χάσει τη ζωή του σε ένα δυστύχημα».

Η επόμενη ερώτηση του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου τα λέει όλα.

«Τελείωσες ελληνικό, ή αγγλικό σχολείο;», «Ελληνικό», απάντησε η Ριάρ και η συζήτηση έκλεισε.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου