Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 4-1

Ότι ήθελε έκανε την Ανόρθωση η ΑΕΛ, την σκόρπισε με 4-1 και την αφήνει για καλά πίσω της δείχνοντας να ανεβαίνει. Πολύ εύκολα γκολ δέχθηκε η ομάδα του Πάους που προσπάθησε στο δεύτερο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς. Ντανιελζίνιο, Γκικίεβιτς, Εντμάρ και Σταύρου τα γκολ, ο Ιακοβένκο είχε μειώσει.

Α’ Μέρος

Μετά από ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας, αλλά καλό σε ρυθμό, η ΑΕΛ είχε προβάδισμα όταν πήγε στα αποδυτήρια. Σημαντικές φάσεις είδαμε λίγες, με την Ανόρθωση να μπαίνει κάπως καλύτερα όμως να μη μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και την ΑΕΛ χάρις σε ενέργειες του Μπεμπέ να βγαίνει πιο οργανωμένα μπροστά. Το γκολ ήρθε στο 31’ με τον Καρλίτος να κάνει μια κάθετη πάσα, ο Γκικίεβιτς που ήταν οφσάιντ την άφησε στον Ντανιελζίνιο κι αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Καμίνσκι. Ο Βέλγος κήπερ αμέσως μετά είδε φάτσα απέναντι του τον Γκικίεβιτς όμως κατάφερε να σώσει το γκολ. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Πάους πέρασε τον Κάλβο αριστερά, η μπάλα κυκλοφόρησε καλύτερα και η Ανόρθωση είχε μεγάλη φάση σε πλασέ του Αμπουρτζάνια που έσωσε με ωραία εκτίναξη ο Ρομέρο στο 41’.

Β’ Μέρος

Καλύτερο και ποιοτικά το δεύτερο μέρος με την ΑΕΛ να σκοράρει νωρίς στο 48’ με τον Ντανιελζίνιο να κάνει πάσα ραμπόνα και τον Γκικίεβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα με το στήθος. Η Ανόρθωση ανέβασε στροφές μετά το 2-0 και κατάφερε να μειώσει σχετικά νωρίς στο 56’ με έξοχη ενέργεια του Κάλβο και κεφαλιά του Ιακοβένκο. Το γκολ την ανέβασε, πίεσε για κάποια λεπτά ήρθε όμως μια εξίσου υπέροχη ενέργεια του Μπεμπέ που έστρωσε στον Εντμάρ να φέρει στο 66’το τρίτο γκολ που μάλλον «σκότωσε» το ματς. Κάποιες προσπάθειες αντίδρασης από την Ανόρθωση στη συνέχεια, αντεπιθέσεις της ΑΕΛ και το επόμενο γκολ ήταν και πάλι «γαλαζοκίτρινο» με τον Μπεμπέ να στρώνει αυτή τη φορά στον Σταύρου που τελείωσε ιδανικά τη φάση στο 90’.

ΑΕΛ(Πέτεφ): Ρομέρο, Γκιγκίεβιτς(62’ Ταχπατζούμι), Νικολάου, Ντανιελζίνιο(87’ Ελευθερίου), Εντμάρ, Μπεμπέ, Καρλίτος, Ντιαλό, Κυριάκου, Καντού, Σαρντινέρο(83’ Σταύρου)

Ανόρθωση (Πάους): Καμίνσκι, Άντιτς, Σεράν, Νούχου, Κάλβο(81’ Μαραγκός), Αμπουρτζάνια, Ιακοβένκο(73’ Σαμπάλα), Χόλγκερσον, Εντέ, Μαισουράτζε, Μάκος(67’ Μακρής)

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου