Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Λύτρωση στο φινάλε για την ΑΕΚ 2-1 την Αγία Νάπα

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο φινάλε κόντρα στην Αγία Νάπα με 2-1 και επέστρεψε στις νίκες. 

Η ομάδα του Κρίστιανσεν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14ο λεπτό από τον Μακρόφσκι, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με τέρματα των Κολαούτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και τον Μπόγεβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα πήραν μια σπουδαία νίκη και συνεχίζουν την προσπάθεια τους.

Α’ μέρος: Οι κιτρινοπράσινοι μπήκαν πιο δυνατά με στόχο το γρήγορο γκολ και στο 6’ λίγο έλειψε να το πετύχουν, όταν ο Βάντερ μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, απομακρύνθηκε σε κόρνερ . Η Αγία Νάπα οκτώ λεπτά αργότερα (14’), άνοιξε το σκορ. Ο Θεοδώρου εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Νέγκρι . Στο 17’ ο Ορτίθ έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλο και τελικά κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου. Ο Τομάς εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ και ο Κολαούτι από δύσκολη θέση έστειλε την μπάλα στη κλειστή γωνία του Αθανασίου φέροντας το δείκτη του σκορ στα ίσα (1-1).

Β’ μέρος: Η ισοφάριση του σκορ ήταν φυσιολογικό να δώσει νέο αέρα στην ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, να συνεχίσει να διατηρεί την κατοχή της μπάλας και να πιέζει την Αγία Νάπα. Παρ όλα αυτά, δεν μπορούσε να φανεί απειλητική μπροστά από την εστία του Αθανασίου. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μπορεί να μην μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, ωστόσο κρατούσαν καλά αμυντικά. Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ ωστόσο ο Αθανασίου ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Στο 81’ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Κολοκούδια να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Νέγκρι αλλά να καθυστερεί να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα να τον προλαβαίνει ο Καταλά και να διώχνει τη μπάλα. Τελικά ο Μπόλιεβιτς μίλησε τελευταίος και με σουτ εκτός περιοχής στο 90+ χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αθανασίου, Ψιάνος, Φίλγκεϊτ, Σταθάκης, Μαρκόσκι, Θεοδώρου (83΄ Ντέηβιντ), Αρέστη (60΄ Μέσσιος), Πότσι, Παναγιότοφ, Χάμπερ (69΄ Ντο Σάντος), Κολοκούδιας.

ΑΕΚ: Νέγκρι, Ορτίθ, Εγγλέζου, Καταλά, Μασάνα, Μπόλιεβιτς, Λαρένα (65΄ Φροξυλιάς), Τομάς, Παύλου (57΄ Κυπριανού), Βάντερ (76΄ Κάντε), Κολαούτι.

Πηγή: www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου