Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Στη νομική υπηρεσία οι υποθέσεις για τις ποινές «χάδι»

Στη Νομική Υπηρεσία βρίσκονται οι φάκελλοι των τριών υποθέσεων για τις ποινές-χάδι που επιβλήθηκαν από δικαστήριο στη Λεμεσό για σοβαρά τροχαία δυστυχήματα στα οποία εμπλέκονται επιφανείς πολίτες. Έκθεση γεγονότων ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέας ενώ η δικαστής που εκδίκασε τις υποθέσεις δηλώνει στη ''Σημερινή'' πως ότι έχει ν' αναφέρει είναι γραμμένο στις αποφάσεις της.

Εντός της ερχόμενης βδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό γύρω από τις τρεις σοβαρές υποθέσεις δυστυχημάτων στη Λεμεσό.

Η Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, Παναγιώτα Παπαπέτρου, κληθείσα από την εφημερίδα Σημερινή να τοποθετηθεί για τα υπονοούμενα γύρω από τρεις υποθέσεις τις οποίες εκδίκασε η ίδια ήταν σαφής:

«Ό,τι έχω να αναφέρω σαν Δικαστήριο είναι γραμμένο στις αποφάσεις που έχουν ήδη εκδοθεί. Δεν θα ήθελα να αναφέρω οτιδήποτε περαιτέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Μόνο οι δύο εκ των τριών αποφάσεων της κ.Παπαπέτρου έχουν εφεσιβληθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Η Νομική Υπηρεσία, αναμένεται μετά την πλήρη ενημέρωση που θα έχει από την Τροχαία Λεμεσού, να ζητήσει εξηγήσεις από τους δημόσιους Κατήγορους, οι οποίοι χειρίστηκαν τις υποθέσεις, για το ποιος πήρε την πρωτοβουλία να αποσυρθούν οι κατηγορίες, γιατί δεν ασκήθηκε έφεση και γιατί δεν ζητήθηκε η θέση της Νομικής Υπηρεσίας για τους χειρισμούς.

Πηγή: www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου