Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Δείτε πώς λυγίζει ένα iPhone 6 Plus και πώς ένα Samsung Galaxy Note 3 (video) Περισσότερα: Δείτε πώς λυγίζει ένα iPhone 6 Plus και πώς ένα Samsung Galaxy Note 3 (video)

Η Apple επιμένει ότι το Bendgate –δηλαδή το σκάνδαλο με το μόνιμο λύγισμα των νέων της κινητών, iPhone 6 και iPhone 6 Plus– δεν υφίσταται και υποστηρίζει ότι η φήμη πως τα κινητά της στραβώνουν μετά από μόνιμη πίεση είναι ψευδής.


«Δεν είναι αληθές, ότι μπορεί με κανονική χρήση να λυγίσει ένα iPhone», αναφέρει η εταιρεία.

«Εδώ έξι ημέρες που έχουν βγει στην αγορά τα νέα κινητά, συνολικά 9 πελάτες έχουν διαμαρτυρηθεί ότι έχουν στραβώσει τα iPhone 6 Plus τους», υπογραμμίζει η Apple.

Την ίδια ώρα, στο YouTube δεκάδες βίντεο και ρεπορτάζ υποστηρίζουν (και αποδεικνύουν) ότι το μόνιμο λύγισμα των συσκευών της Apple είναι γεγονός.

Έτσι, το αμερικανικό μηνιαίο περιοδικό «Consumer Reports» έκανε το απόλυτο τεστ, όχι μόνο στα iPhone, αλλά και σ' άλλα κινητά, για να δείξει αν στραβώνουν ή όχι και πόση δύναμη χρειάζεται να ασκηθεί επάνω τους για να συμβεί η αλλοίωση του σχήματος των συσκευών.

Στο πείραμα ασκήθηκε όση δύναμη ήταν απαραίτητη σε κάθε συσκευή, διαφόρων εταιρειών, έως εκείνη να λυγίσει. Αποδεικνύεται ότι το iPhone 6 ήταν το πιο ευαίσθητο και χρειάστηκαν 31,75 κιλά για να λυγίσει, όσα κιλά χρειάστηκαν και για να λυγίσει το HTC.

40,82 ήταν τα κιλά που χρειάστηκε ένα iPhone 6 Plus για να αρχίσει να λυγίζει, ενώ με βάρος 58,97 λύγισαν ένα iPhone 5 και ένα LG G3.

Το Samsung Galaxy Note 3 άντεξε τη μεγαλύτερη πίεση, αφού χρειάστηκε βάρος 68,03 κιλών για να λυγίσει.



Πηγή: www.e-radio.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου