Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Υπάρχουν ευθύνες, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς ρυθμός και χωρίς πάθος, η Ομόνοια γνώρισε την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ και ασφαλώς δεν εντυπωσίασε, ούτε και άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της.

Για την χθεσινή ήττα υπάρχουν ευθύνες και αυτές είναι τόσο στον προπονητή, όσο και στους παίκτες. Κανείς δεν μένει έξω, αφού ας μην κλείνουμε τα μάτια. Ότι και να δοκίμασε ο Καϊάφας από τον πάγκο δεν έπιασε τόπο, ενώ οι παίκτες παρουσιάστηκαν χωρίς φρεσκάδα, χωρίς ρυθμό και μοιραία ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ.

Ας μην ξεχνάμε πως η Ομόνοια αγωνιζόταν στο γήπεδο της αλλά δεν έπαιζε και μόνη της. Απέναντι της είχε μια καλή ομάδα που κέρδισε μάχες στη μεσαία γραμμή, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και πήρε το ζητούμενο. Στην Ομόνοια τα έχουν με το κακό τους εαυτό και παίκτες όπως οι Ασίς,Γκριγκαλασβίλι, Φοφανά, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν με βάση τις δυνατότητες τους.

Ο Καίάφας παραδέχθηκε με δηλώσεις του πως η ομάδα μπλοκαρίστηκε και το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς ουσιαστικά να κάνει κάτι. Φρόντισε ωστόσο να ρίξει τους τόνους και έστειλε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ευθύνες, επαναλαμβάνω έχουν όλοι και στην ομάδα καλούνται να βρουν τις λύσεις και μάλιστα άμεσα. Ας μην ισοπεδώνουμε όμως τα πάντα. Μιλάμε για την ίδια ομάδα που θα έπρεπε τώρα να αγωνιζόταν στους ομίλους του Europa League.Για την ίδια ομάδα που πέτυχε το σπουδαίο διπλό στη Μόσχα με τους ίδιους ακριβώς ποδοσφαιριστές.

Οι διοικούντες φωνάζουν για τον φετινό στόχο, η τεχνική ηγεσία υποσχέθηκε ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά χρειάζεται υπομονή. Χρειάζεται χρόνο, σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου