Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

AEΛ: Τρείς βαθμοί και όχι μόνο

Πανέτοιμη και αποφασισμένη η ΑΕΛ, υποδέχεται σήμερα (19:00) τον Απόλλωνα στο μεγάλο λεμεσιανό ντέρμπι και μοναδικός της στόχος είναι η νίκη. Οι «κίτρινοι» ξέρουν ότι μια νίκη σήμερα θα τους δώσει περισσότερα από τρεις βαθμούς, αφού θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια. 

Άλλωστε η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ αρχίζει από σήμερα ένα σερί πολύ δύσκολων αγώνων κόντρα στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και όλοι ξέρουν πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ο Βούλγαρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Τσιρείου» ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε στους παίκτες του ότι για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο τον αγώνα, να μην κάνουν λάθη και να έχουν διάθεση και πάθος. Προετοίμασε τους παίκτες του όσο καλύτερα μπορούσε έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τα δυνατά τους όπλα και να πιέσουν τον αντίπαλο από το ξεκίνημα. Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΛ είναι πάρα πολύ καλό και οι ποδοσφαιριστές της πιστεύουν πολύ σε νίκη στο σημερινό ντέρμπι.
Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, χωρίς απρόοπτα και ο Ιβάιλο Πέτεφ δούλεψε σε θέματα τακτικής αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο Βούλγαρος προπονητής δεν υπολογίζει μόνο στους γνωστούς τραυματίες Αϊρόσα, Φεγκρούς και Σακκέτι. Στις προπονήσεις της εβδομάδας, όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πείσουν τον προπονητή τους ότι αξίζουν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Το πλάνο του Πέτεφ

Η ΑΕΛ θα απλωθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Τσιρείου» με σχηματισμό 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Πούλπο Ρομέρο. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Καρλίτος Σουάρες ενώ στο αριστερό θα βρίσκεται ο Εντμάρ Λασέρντα. Ο Ρικάρντο Καντού και ο Βαλεντίνος Σιέλης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και θα προσπαθήσουν να εξουδετερώσουν την πολύ καλή επιθετική γραμμή των αντιπάλων τους. Στη μεσαία γραμμή φαίνεται ότι ο αρχηγός Μάριος Νικολάου θα πάρει τη θέση του σαν αμυντικός μέσος με τον Ντιαλό Γκουντιελέγε να είναι ο παρτενέρ του. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ντιέγκο Μπαρσέλος που θα έχει την ευθύνη της οργάνωσης του παιχνιδιού. Θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν επίσης και οι Μπεμπέ, Ζεζίνιο. Σε ό,τι αφορά την επίθεση, ο Λούκας Γκικίεβιτς θα αγωνιστεί στην κορυφή και ο Αντριάν Σαρδινέιρο στο δεξί φτερό. Τη θέση στο αριστερό άκρο διεκδικούν οι Ντανιελζίνιο και Μάρκο Ταγκπατζούμι ενώ δεν αποκλείεται ο κ. Πέτεφ να αιφνιδιάσει με την τοποθέτηση εκεί του Μπεμπέ.
Ελάχιστος κόσμος

Αν και είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση, αναμένεται ότι ο κόσμος που θα βρεθεί απόψε στην Ανατολική θα είναι πολύ λίγος για τη σημασία του αγώνα. Η προπώληση των εισιτηρίων ήταν αποκαρδιωτική, όμως οι κάτοχοι των διαρκείας της ΑΕΛ μπορούν να πάνε στο γήπεδο αφού η ομάδα τους είναι τυπικά γηπεδούχος. Ουσιαστικά αυτοί είναι που θα προσδιορίσουν τον κόσμο της ΑΕΛ που θα βρεθεί απόψε στο γήπεδο. Οι οργανωμένοι οπαδοί απέχουν από τις εγχώριες διοργανώσεις και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τον κεντρικό τους σύνδεσμο. Αρκετοί φίλοι των «κιτρίνων» αναμένεται ότι, ειδικά στον σημερινό αγώνα, θα ακολουθήσουν τους οργανωμένους για να στείλουν ηχηρό μήνυμα κατά του νόμου που έχει ψηφιστεί.
Πηγή: www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου