Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Αυτή η περίοδος θα φέρει τα πάνω κάτω. Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δείξετε προσοχή στα ανοίγματα που θα κάνετε, ενώ μόνο όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο ευνοούνται σε αγορές και χρηματοοικονομικές συναλλαγές. 

ΤΑΥΡΟΣ Οι Ταύροι αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα λόγω συναισθηματικών μεταπτώσεων. Οτιδήποτε ξεκαθάρισμα με το ταίρι σας αφήστε το για αργότερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Όσοι έχουν αιματολογικά προβλήματα, καλό θα ήταν να τα ελέγξουν και να προσέξουν τη διατροφή τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Καινούριες επαγγελματικές εμπειρίες και ανοίγματα. Για εσάς τους καρκίνους αυτός ο μήνας είναι ο μήνας των αλλαγών με προτάσεις που μπορεί να έρχονται από το εξωτερικό. 

ΛΕΩΝ Τα οικονομικά έχουν μια σταθερότητα. Στον έρωτα υπάρχουν εξελίξεις. Και εδώ είναι εβδομάδα αλλαγών. Όσοι έχουν παράλληλες σχέσεις θα πρέπει να προσέξουν 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με το θέατρο και την τέχνη. Στον έρωτα ζουν εναλλασσόμενες συγκινήσεις 

ΖΥΓΟΣ . Προσοχή χρειάζεται και το νευρικό σας σύστημα, κυρίως λόγω του άγχους που σας κατέχει και στις παθήσεις των χεριών σας όσοι έχετε. Για όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αυτή η περίοδος ανοίγει το δρόμο για ανανεώσεις συμβάσεων, εύρεση εργασίας και επαγγελματική σταθεροποίηση. Μια είναι εύθυμοι και μια μελαγχολικοί και ανήσυχοι 

ΤΑΥΡΟΣ . Προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφό σας. Η διατροφή σας πρέπει να εμπλουτιστεί με πρωτεΐνες και φρούτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Νέες ερωτικές περιπέτειες στα προσωπικά σας. Στα Θέματα της διατροφής, δώστε σημασία στο κρέας, τα εσπεριδοειδή, σαλάτες και φυσικούς χυμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Αυτό το διάστημα πρέπει να κάνετε οικονομίες για να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, ο μήνας αυτός είναι δυνατός ως προς τις συναισθηματικές απολαβές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
Έχετε να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Όσοι ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο ενδέχεται να οδηγήσουν τη σχέση τους σε γάμο. 


ΙΧΘΕΙΣ. Η υγεία σας είναι χωρίς σοβαρά προβλήματα. Προσοχή μόνο στην οδήγηση και τους μικροτραυματισμούς.. Οι δεσμευμένοι ξαναβρίσκουν την οικογενειακή γαλήνη, ενώ όσοι ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο γνωρίζουν τον έρωτα της ζωής τους.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου