Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τα παράπονα της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου για τον τρόπο που προβλήθηκε ο γάμος της από online site

Δυσαρεστημένη με διάφορα site στο διαδίκτυο που ασχολήθηκαν με τον γάμο της μαζί με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου στη Μύκονο, δηλώνει η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου.


Φιλοξενούμενη της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή «Για Σένα», το μοντέλο και κριτής του Feel Fantastic, ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τον τρόπο με τον οποίο της έγινε η πρόταση γάμου από τον καλό της.

Η ίδια, έδειξε ότι να επεκταθεί σε λεπτομέρειες, αν και αναγνώρισε στην Αριστοτέλους ότι πρόθεση της, δεν ήταν να βγάλει κάτι κακό, όπως έτυχε με κάποια site στο internet που ήθελαν να παρουσιάσουν τα πράγματα με ένα πιο πικάντικο τρόπο, προκειμένου, όπως είπε, να πάρουν περισσότερα like.

Σε ότι αφορά τα όσα γράφτηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου της, η Ευρυπίδου, δήλωσε ότι ήταν πολύ έντονο αυτό που γινόταν στα site, «Σε κάποια φάση φοβόμασταν να μπούμε στο internet», ομολόγησε, αφού γράφτηκαν πολλά που την ενόχλησαν και αναφέρονταν σε υπερβολές που έγιναν για το γάμο της, ή στο πένθος που είχε μία φίλη της που έχασε αγαπημένο της πρόσωπο και έγινε ολόκληρη ιστορία, όπως ανέφερε.

«Δεν χρειαζόταν να γραφτεί αυτό με το πένθος», δήλωσε με αγανάκτηση.

«Ευτυχώς τα είδα μετά το γάμο», κατέληξε το μοντέλο.



Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου