Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου, ότι χθες, μεταξύ των ωρών 7.30μ.μ. και 10μ.μ., άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €60,000 και διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας €60,000 περίπου.Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού διερευνά την υπόθεση.

Συλλήψεις
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 29χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής στρατιωτικού τυφεκίου, παράνομης κατοχής περιουσίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση μια 23χρονη και μια 28χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά την υπόθεση.
Συνελήφθη σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 69χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης και επίθεσης εναντίον Αστυνομικού.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Συνελήφθη σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου