Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Θα νιώσουμε τον αέρα για τα καλά – Ταραγμένη και η θάλασσα, αλλά η άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται!

Τι κι αν "μας πήρε" με τον άνεμο και τους συχνούς – ευτυχώς μικρούς και αδύναμους – ανεμοστρόβιλους, τι κι αν η θάλασσα αναμένεται ταραγμένη, από την Τετάρτη σύμφωνα με το δελτίο καιρού, αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας (έστω και μικρή αλλά θα υπάρξει)!

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ και το τοπικά το απόγευμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι και πάλι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα και από την Τετάρτη αναμένεται μικρή άνοδος.


Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου