Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ: Μόνο στον Ερμή , μετά η ΜπάρτσαΑΠΟΕΛ: Μόνο στον Ερμή , μετά η Μπάρτσα

Το ιδανικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι να κάνει δύο τις νίκες του στο πρωτάθλημα και να ταξιδεύσει στην Βαρκελώνη για το ιστορικό ραντεβού με την Μπαρτσελόνα , με ανεβασμένο το ηθικό. Η αυριανή αναμέτρηση με τον Ερμή κρύβει κινδύνους αφου είναι μια ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τους ''γαλαζοκίτρινους'' δύο φορές στην περσινή σεζόν και φυσικά στέρησε στην ομάδα του Γιώργου Δώνη τον πρώτο τίτλο της χρονιάς , στην αναμέτρηση του Σούπερ Καπ. Αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα της Αραδίππου ξερει τον τρόπο για να κάνει την ζημιά.

Οι ''φτεροπόδαροι'' στην πρώτη παρουσία του Νικόδημου Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να έρθουν στο Γ.Σ.Π με ενθουασιασμό για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι ο Γιώργος Δώνης καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση ώστε οι ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν για 90 λέπτά την Μπάρτσα , ώστε να μπορέσουν να επικεντρωθούν μόνο στον Ερμή. Συνήθως μετά απο τέτοια σημαντικά ραντεβού οι ομάδες την πληρώνουν, αφού η σκέψη είναι άλλου και δεν έρχονται να επιθυμητά αποτελέσματα.



Απο την στιγμή που ο πρώτος μεγάλος στόχος, κάτι που λέχθηκε αρκετές φορές απο τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η αναμέτρηση με τον Ερμή , πρέπει να είναι η άμεση προτεραιότητα. Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα θα είναι πολύ διαφορετικός. Για τον ΑΠΟΕΛ θα είναι γιορτή και χωρίς πίεση θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ότι και να γίνει στο Καμπ Νόου θα είναι μια αναμέτρηση που θα γραφτεί στην ιστορία. Όμως στην αναμέτρηση με τον Ερμή είναι ξεκάθαρο ότι η νίκη είναι επιτακτική. Διότι η κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια για τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο. Ο ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια που συμμετείχε στην ευρώπη , είχε απώλειες στο ξεκίνημα , κάτι που του στοίχισαν τίτλοι και διακρίσεις. Απο την στιγμή που υπάρχει η ποιότητα και το βάθος , οι ''γαλαζοκίτρινοι'' καλούνται να αποδεικνύουν σε κάθε αγωνιστική την δυναμική τους.

Πηγή: www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου