Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

21χρονος, ο οποίος αναζητείτο από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 14 – 16 Αυγούστου, 2014 (σχετική Αστυνομική Ανακοίνωση για καταζητούμενο πρόσωπο αποστάληκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2014), συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Καταγγελία για απώλεια στρατιωτικού τυφεκίου
*** Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας ότι, μεταξύ των ημερομηνιών 10/3/14 και 11/9/14, απώλεσε το στρατιωτικό του τυφέκιο μαζί με τα παρελκόμενά του (100 φυσίγγια, 5 γεμιστήρες, μια ξιφολόγχη και άλλο στρατιωτικό υλικό).
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

Κλοπή μοτοσικλέτας με αριθμούς εγγραφής KXG 942
*** Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας, ότι κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, άγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του με αριθμούς εγγραφής KXG 942, ιπποδύναμης 198cc, μάρκας GILERA RUNNER ST200, χρώματος μαύρου, αξίας €2,000 περίπου.
Κατά τον πιο πάνω χρόνο, η μοτοσικλέτα βρισκόταν σταθμευμένη και κλειδωμένη έξω από την οικία του παραπονούμενου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
Συλλήψεις
*** Συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά τη σύλληψή του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*** Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 47χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου