Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Να το κάνει ξανά έδρα...

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται η τελευταία νίκη της Ανόρθωσης στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος'' ήταν στις 12 Ιανουαρίου του 2014 κόντρα στην Αλκή με 3-1. Και αυτή αγχωτική με ανατροπή.

Από τότε και σε σύνολο δέκα αγώνων η Ανόρθωση δεν κατάφερε να κερδίσει, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και εφτά ήττες.

Γενικά πάνε αρκετά χρόνια που το ''ΠΑΠ'' δεν είναι όπως παλιά το απόρθητο κάστρο της ''Κυρίας''. Δεν είναι το γήπεδο που τρόμαζε όλους τους αντιπάλους που δύσκολα έφευγαν με κέρδος.

Το στοιχείο αυτό λοιπόν είναι ακόμα ένας από τους φετινούς στόχους. Να γίνει το ''Αντώνης Παπαδόπουλος'' ξανά έδρα που θα δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα της Αμμοχώστου. Φυσικά σημαντικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι καλείται να παίξει και ο κόσμος της ομάδας. Με 2-3 χιλιάδες σε κάθε ματς έδρα δεν φτιάχνεις.

Επιβάλλεται ο κόσμος της Ανόρθωσης να επιστρέψει στο γήπεδο, να δίνει δυναμικό παρών σε κάθε αγώνα και να στηρίξει την ομάδα του. Άλλαξαν πολλά στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης, η εικόνα της ομάδας είναι θετική και τώρα είναι η ώρα του κόσμου να δείξει ότι στηρίζει τη νέα προσπάθεια.

Για να έχει ελπίδες για μεγάλα πράγματα η Ανόρθωση θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο ακέραιο την έδρα της και να μετατραπεί ξανά το ''ΠΑΠ' σε απόρθητο φρούριο.

Στα αγωνιστικά και ενόψει του αγώνα της Δευτέρας ο Αντρέ Πάους έχει αυξημένες επιλογές και αναμένεται ότι θα κάνει 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Source : www.24sports.com.cy


LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου