Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Αλλαξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου πάψε να κάνεις σκηνές ζήλιας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας τα αισθήματα είναι αμοιβαία αυτό πρέπει να έχεις στο βάθος του μυαλού σου.

TΑΥΡΟΣ Είστε αρκετά αναποφάσιστοι και θα συνεχίζω να σας το λέω πάντα αυτό. Η αναποφασιστικότητα όμως οδηγεί στο αδιέξοδο το οποίο με τη σειρά του σας μεταφέρει άθελά σας και μη , στα αισθηματικά σας και απλά στο τέλος θα είστε μόνοι. Αλλά γενικά είστε γλυκύτατα άτομα και είναι κρίμα από μικρολάθη να μένετε μόνοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Είστε αρκετά σκεπτόμενα άτομα και πάντα πριν κάνετε κάτι ή θα έχετε από πολύ πριν ένα σχέδιο στο μυαλό σας ή θα σκεφτείτε κάτι επι τόπου , της στιγμής. 

KΑΡΚΙΝΟΣ Πολλές φορές αυτό πετυχαίνει με εσάς και σας βγαίνει σε καλό κάτι που δείχνει ότι είστε αρκετά τυχερά άτομα. 

ΛΕΩΝ Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται. Δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε. Πρόταση για ταξίδι θα σας φέρει πρόβλημα στα ερωτικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ευτυχώς είστε άτομα που καταλαβαίνετε τα λάθη σας κάτι που πάντα γίνεται αποδεκτό από τους γύρω σας. 

ZΥΓΟΣ Μόνο που το μοναδικό αρνητικό από αυτό , πάει σε ένα και μοναδικό άτομο και αυτό είστε εσείς. Και φυσικά αυτό είναι το ότι μόλις αναγνωρίσετε τα λάθη σας απλά πληγώνεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ . Ο λόγος είναι γιατί όταν κάνετε κάτι κακό θα έχετε επί τόπου τύψεις έστω και αν αυτό δεν φαίνεται. Έτσι το κρατάτε και κάποια στιγμή αν το παραδεχθείτε τότε είναι χειρότερα για εσάς.
TΟΞΟΤΗΣ Αλλά να ξέρετε ότι κάνει καλό γιατί αυτό είναι κάτι σπάνιο , και στον αισθηματικό σας τομέα ιδικά θα βοηθηθείτε πάρα πολύ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Και στα επαγγελματικά σας θα είστε σε μέτρια κατάσταση. Δεν μπορείτε να είστε για λίγο σταθεροί? Πρέπει να ξέρετε τι θέλετε και ιδικά στον επαγγελματικό σας τομέα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Πρέπει να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις γιατί αν είστε κάποιο ανώτερο στέλεχος εκεί που δουλεύετε από εσάς θα εξαρτώνται όλοι.

ΙΧΘΕΙΣ Αν δεν ξέρετε εσείς τι να κάνετε ποιοι θα ξέρουν? Λοιπόν καλό θα ήταν επίσης να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε. Επίσης να προσέξετε στις συνεργασίες που κάνετε αυτόν το μήνα γιατί πολλές από αυτές μπορεί καν να μην είναι κανονικές συνεργασίες.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου