Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Άγριος καυγάς χθες βράδυ σε μπαράκι στη Σαριπόλου - Θαμώνες έπαιξαν μπουνιές με Αστυνομικούς

Άγριος καυγάς χθες βράδυ σε μπαράκι στη Σαριπόλου - Θαμώνες έπαιξαν μπουνιές με ΑστυνομικούςΜέλη της Αστυνομίας μετέβησαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε νυκτερινό μουσικοχορευτικό κέντρο της Λεμεσού, μετά από καταγγελίες πολιτών για οχληρία λόγω δυνατής μουσικής, ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.


Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο εν λόγω υποστατικό βρίσκονταν γύρω στους 150 θαμώνες και ζητήθηκε από τους Αστυνομικούς να χαμηλώσει η μουσική, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε, με την κατάσταση να ξεφεύγει όταν Αστυνομικοί και θαμώνες πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω επεισοδίου τραυματίστηκε ένας αστυνομικός αφού φέρεται να δέχθηκε επίθεση από θαμώνες.

Mεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα στο μάτι και εκχυμώσεις στα χέρια.

Από το υποστατικό κατασχέθηκε ο μουσικός εξοπλισμός ενώ τόσο ο 37χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού όσο και ο 24χρονος μουσικός παραγωγός κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας με θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στη Σαριπόλου, αναφέρθηκε ότι συγκεκριμένος Αστυνομικός, ο οποίος στάθηκε και η αιτία να ξεκινήσουν τα έκτροπα, ήταν ιδιαιτέρα ερειστικός, ενώ φέρεται να επιτέθηκε σε κοπέλα η οποία βρισκόταν εκεί, χτυπώντας την στο πρόσωπο.

tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου