Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

O Azis σε ντουέτο με Έλληνα τραγουδιστή

Έτοιμο είναι το τραγούδι που ερμηνεύει σε ντουέτο ο εκκεντρικός Azis με Έλληνα τραγουδιστή και θα κυκλοφορήσει εντός ολίγων ημερών. Είναι η πρώτη φορά που ο επιτυχημένος Βούλγαρος συνεργάζεται με Έλληνα συνάδελφό του. Μάθετε ποιός είναι.

Ο Αzis, που η φήμη του εξαπλώθηκε γρήγορα και εκτός βουλγαρικών συνόρων σε ολόκληρη την Ευρώπη, έχει γίνει γνωστός στη χώρα μας κυρίως μέσα από διασκευές τραγουδιών του όπως το "Φωτιά με Φωτιά" από τον Πάνο Κιάμο και του "Άσ' το" από τον Γιώργο Τσαλίκη.

Τώρα, ο εκκεντρικός τραγουδιστής με τα 12ποντα θα συνεργαστεί με έναν από τους δύο προαναφερθέντες σε ένα αυθεντικό ολοκαίνουριο ντουέτο.

Την είδηση αποκάλυψε ο Γιώργος Τσαλίκης μέσω διαδικτύου αναρτώντας και το ανάλογο στιγμιότυπο!



"Πλατινένια άλμπουμ, τεράστιες επιτυχίες, η Ευρώπη (και η Ελλάδα μας) διασκευάζει τα τραγούδια του… (“Άσ' το”-”φωτιά με φωτιά”). Επιτυχίες στο Ισραήλ, στη Γερμανία , στην Τουρκία… Εκκεντρικός, ταλαντούχος, μοναδικός! Είναι ο Αζίς , είναι η 1η φορά που συνεργάζεται με Έλληνα καλλιτέχνη & το ντουέτο μας είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες…", έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης, που φαίνεται να ακολουθεί την αισθητική του συναδέλφου του στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ας ελπίσουμε, ότι δεν θα του μπουν ιδέες και για... 12ποντα!



Πηγή: www.loveradio.gr

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου