Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ο κύριος …ασίστ

Ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Ομόνοιας έφερε απέραντη πίκρα στον κόσμο της ομάδας, όμως …το νόμισμα έχει δυο όψεις. Υπάρχει και το θετικό στοιχείο.

Η πίστη του προς τη νέα αυτή ομάδα που έχει διαμορφωθεί μέσα από τη διαδικασία των επτά επίσημων ματς που έδωσε η μέχρι στιγμής. Σε έξι αγώνες στην Ευρώπη και ένα στο πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έχουν παρουσιάσει μια εικόνα που ξεπερνά κάθε προσδοκία, με βάση των προ της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεδομένων.

Ο κόσμος με χαρά βλέπει μια δεμένη και συμπαγή ομάδα, που εισέρχεται στο γήπεδο διεκδικητική, έχουσα παράλληλα πλήρη γνώση του αντιπάλου και των συνθηκών που θα αντιμετωπίσει σε κάθε αγώνα. Στη φετινή εικόνα συμβάλλει και η ενίσχυση της ομάδας. Τομέας όπου πέρυσι η Ομόνοια υπέφερε. Οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές στην πλειοψηφία τους έχουν συμβάλει στην διαμόρφωση της εικόνας.

Ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον Μίκαελ Ποτέ που σκοράρει με συχνότητα, αλλά ένας άλλος ποδοσφαιριστής, έχει και αυτός σημαντική προσφορά. Αναφερόμαστε στο Κριστοβάο Ράμος που είναι και αυτός εκπληκτικός, έχων όμως κυρίως προσφορά σε ένα άλλο τομέα. Σε αυτόν της δημιουργίας. Έχει σκοράρει δις (στον αγώνα με τη Μέταλουργκ στη Λευκωσία), αλλά έχει στο ενεργητικό του στα μέχρι στιγμής επίσημα ματς, πέντε ασίστ.

Να τις θυμηθούμε. Η πρώτη στο Λομπιανίτζε στο γκολ στο Μαυροβούνιο, η δεύτερη στον Ποτέ στον αγώνα με τη Μέταλουργκ, η τρίτη στο Λομπιανίτζε στον αγώνα στη Μόσχα, η τέταρτη στον Ποτέ στον αγώνα με τη Δυναμό στο ΓΣΠ και η πέμπτη και πάλι στον Ποτέ στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Και κατά τις ενδείξεις, ο Πορτογάλος φέρεται αποφασισμένος να δώσει συνέχεια.

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου