Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Απόλλων: Δεν αγχώνεται και ιδιαίτερα…

Παράταση παίρνει η επιστροφή του Γκιέ-Γκιέ στην αγωνιστική δράση σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χριστάκης Χριστοφόρου. 

Ο Κύπριος τεχνικός επιβεβαίωσε πως ο αφρικανός επιθετικός των γαλάζιων θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τέλος του μήνα, κάτι που σημαίνει πως τον Οκτώβριο θα τεθεί στην διάθεση του.

Η «κόμπρα», στην τελική θα κάνει περισσότερο από ένα μηνά, μετά και τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ και σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια για τον Κύπριο τεχνικό. Ωστόσο από την άλλη δεν αγχώνεται και ιδιαίτερα και γ’ αυτό φρόντισε ο Τουράμ. Σίγουρα θα ήθελε και τους δυο στην ομάδα, ωστόσο για την ώρα μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Τουράμ έχει καλύψει για την ώρα πλήρως το κενό που άφησε ο Γκιέ-Γκιέ. Ήταν δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε για back-up του Γκιέ-Γκιέ, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Το έδειξε με την Λοικομοτίβ σε ΓΣΠ και Ρωσία, το έδειξε στο Δασάκι κόντρα στον Ερμή και αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό πολύ δύσκολα θα βγει εκτός ενδεκάδας. Έχει όρεξη για αρκετή δουλειά και μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Έχει το γκολ, είναι ταχύς και διεισδυτικός στην αντίπαλη περιοχή και με δυσκολίας του παίρνεις την μπάλα.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Χριστάκης Χριστοφόρου δεν «αγχώνεται» για την απουσία του Γκιέ-Γκιέ. Όταν ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας τα πηγαίνει μια χαρά, τότε η απουσία του αφρικανού περνά σε δεύτερη μοίρα. Καλό θα ήταν να τους είχε και τους δυο στην διάθεση του αφού ακολουθούν παιχνίδια φωτιά τόσο σε πρωτάθλημα, αλλά και σε Ευρώπη.

Πηγή: www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου