Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

OMG: ΖΗΛΕΥΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...

Παθολογικά ζηλιάρης φαίνεται πως είναι ο 23χρονος Ρις Κούλει, ο οποίος παραμόρφωσε με δαγκωματιές το πρόσωπο της 18χρονης συντρόφου του.

Ο νεαρός άνδρας που δήλωνε τρελά ερωτευμένος μαζί της, ζούσε με τον φόβο μήπως την χάσει. Έτσι, την πήρε αγκαλιά και της ζήτησε να τον φιλήσει, ρωτώντας την αν τον αγαπάει. 

Τότε και ενώ η άτυχη κοπέλα είχε σμίξει τα χείλη της με τα δικά του, εκείνος αντί να την φιλάει άρχισε να την δαγκώνει με λύσσα, με αποτέλεσμα το πρόσωπο της 18χρονης να γεμίσει με αίματα. Το περιστατικό συνέβη στις 22 του περασμένου Φεβρουαρίου ενώ το ζευγάρι είχε βγει βόλτα στο County Public House. 

Η νεαρή έκανε μήνυση στον πρώην εραστή της με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε δίκη στο δικαστικό μέγαρο του Newcastle. «Έβαλε όλο το στόμα του γύρω από τα χείλη μου και τραβήχτηκε πίσω, νόμιζα ότι ολόκληρα τα χείλη μου είχαν ξεριζωθεί. Υπήρχε αίμα παντού», είπε στο δικαστήριο η άτυχη κοπέλα. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο δράστης δάγκωσε το θύμα με την ίδια δύναμη που χρειάζεται να δαγκώσει κανείς ένα κομμάτι από καουτσούκ.


Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου