Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΟ ΓΣΠ

Το μουσικό γεγονός της χρονιάς ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο να τα δίνουν όλα επί σκηνής.




Οι καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό τους με την ενέργεια και τις επιτυχίες τους, χαρίζοντας συγκινητικές στιγμές τις οποίες θα θυμούνται όσοι βρέθηκαν στο ΓΣΠ για πολύ καιρό ακόμη.



01:20 Μετά και τις παραγγελίες του κοινού η συναυλία έφθασε στο τέλος της. Οι καλλιτέχνες έδωσαν τη ψυχή τους σε μια βραδιά που κράτησε 4 ολόκληρες ώρες. Mια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς η αναφορά που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στον Αντώνη Βαρδή. Ο τραγουδιστής, μιλώντας για τη μεγάλη απώλεια του ελληνικού πενταγράμμου, ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το τραγούδι. Το κοινό τον χειροκρότησε για να του δώσει τη δύναμη να συνεχίσει.



00: 21 Η Άννα Βίσση τα έδωσε όλα επί σκηνής και τη σκυτάλη πήρε ο Αντώνης Ρέμος, παρασύροντας το κοινό στα δικά του μουσικά μονοπάτια. 23: 30 Λίγο πριν τα μεσάνυχτα κι όμως το κέφι και η ενέργεια, τόσο επάνω στη σκηνή, όσο και σε όλο το ΓΣΠ είναι αμείωτα! Ο Αντώνης Ρέμος αποχωρεί και αφήνει τη σκηνή για την Άννα Βίσση. Στο ΓΣΠ γίνεται το αδιαχώρητο! Τα φλας των κινητών αστράφτουν, όλοι με τα χέρια ψηλά τραγουδούν μαζί με τους καλλιτέχνες.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου