Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρόμπιν Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια με την αστυνομία να εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις που διαθέτει ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία.

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν 63 ετών. Είχε παντρευτεί τρεις φορές και απέκτησε τρία παιδιά.



Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τον ιατροδικαστή που πήγε στο σπίτι του ηθοποιού, μεταδίδουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, «η οποία προκλήθηκε από ασφυξία απόρροια αυτοκτονίας».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο προσωπικός βιογράφος του επιβεβαιώνεται ότι ο Ρόμπιν Οίλιαμς «πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα». Σημειώνεται επίσης ότι «είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής».


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν, είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Susan Schneider δήλωσε, μετά το άκουσμα της είδησης: «Έχασα τον άντρα μου και τον καλύτερό μου φίλο, αλλά και ένα από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες και ένα υπέροχο άνθρωπο. Είμαι καταβεβλημένη»



Διασημότητες πλέκουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο το εγκώμιο του μεγάλου ηθοποιού. Μεταξύ τους και ο φίλος, επίσης κωμικός, Steve Martin, ο οποίος έγραψε στο Twitter, "I could not be more stunned by the loss of Robin Williams, mensch, great talent, acting partner, genuine soul."[95][96]



Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς είχε πάνω από τρεις δεκαετίες σπουδαία κινηματογραφική καριέρα και είχε γίνει διεθνώς γνωστός για το ρόλο του ως Μπάρι Λέβινσον στο αντιπολεμικό έπος "Good Morning Vietnam" (Καλημέρα Βιετνάμ) του 1987. Έχει επίσης κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του λαμπρού παιδαγωγού στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών» και στην οικογενειακή κωμωδία "Mrs Doubtfire".






Είναι επίσης γνωστός για τις ταινίες: Ο βασιλιάς της μοναξιάς (The Fisher King, 1991) και Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting, 1997). Έχει βραβευτεί με Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου το 1997 για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting) και έχει προταθεί άλλες τρεις φορές για βραβείο όσκαρ (Τρεις υποφηφίοτητες για όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου).

-


Source : http://www.philenews.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου