Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

UEFA - Ορισμοί παρατηρητών

Διεθνείς παρατηρητές μας ορίστηκαν σε αγώνες για τα Play-Offs του Europa League καθώς και σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Αναλυτικά οι ορισμοί για αγώνες που θα γίνουν τις επόμενες βδομάδες:

*Ο κ. Χρίστος Σκαπούλλης ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Hull City (Αγγλία) - KSC Lokeren OV (Βέλγιο) που θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου στο «The Tigers Stadium» για τα Play-Offs του Europa League.

*Ο κ. Κώστας Καπιτανής ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ των ομάδων FC Twente (Ολλανδία) - Qarabağ FK (Αζερμπαϊτζάν) που θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου στο «FC Twente Stadion» για τα Play-Offs του Europa League.

*Ο κ. Κύρος Γεωργίου ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Ουγγαρία που θα διεξαχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο «Olimpijski Stadion Asim Ferhatović Hase» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

*Ο κ. Ανδρέας Ακκελίδης ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στην αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων HNK Rijeka (Κροατία) - FC Sheriff (Μολδαβία) που θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στο «Stadion Kantrida» για τα Play-Offs του Europa League.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου