Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Άρωμα Hollywood στην Λεμεσό! Δείτε την «Λεωφόρο των Αστέρων» που εγκαινιάστηκε σήμερα (Φωτογραφίες)

limassol walk of fame
Με μια διάσκεψη τύπου την οποία ακολούθησε και η τοποθέτηση του πρώτου αστεριού στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού και προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, εγκαινιάστηκε ο «Δρόμος των Αστεριών».

Το πρώτο αστέρι φέρει το όνομα της πόλης της Λεμεσού και ο δρόμος που επιλέχθηκε είναι ο οδός Δημήτρη Μητρόπουλου.

Προσωπικότητες κυρίως από την Κύπρο θα αποκτήσουν σιγά - σιγά το δικό τους αστέρι στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής του δήμου της συμπρωτεύουσας να... μοιάσει λίγο με Hollywood!

Σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου είπε:  "Δρόμος της Αναγνώρισης", όπως τον αποκάλεσε, έχει ως στόχο να προβάλει πρόσωπα από το χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς, της επιστήμης και της επιχειρηματικής καινοτομίας.

"Δεν θα είναι αντίγραφο της χολιγουντιανής εκδοχής, αλλά περισσότερο αυτό που στη Γερμανία και στο Ισραήλ έχουμε δει, όπου με αντικειμενικότητα και αξιοπιστία προωθείται αυτή η ιδέα", ανέφερε ο κ. Χρίστου.

Οι υποψήφιες προσωπικότητες θα μπορούν να προτείνονται και από το κοινό μέσα από επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού, και θα αξιολογούνται από 9μελή επιτροπή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται πέντε δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λεμεσού.

Το κόστος των εκδηλώσεων έχει αναλάβει αποκλειστικά η ρωσική εταιρεία CWOF Walk of Fame Ltd, η οποία έχει εγγεγραμμένο στο όνομα της το εμπορικό σήμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:







http://offsite.com.cy/

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου