Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Χτυπάει «κόκκινο» σήμερα ο υδράργυρος – Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία στο εσωτερικό

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και τοπικά στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα νότια και στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά, νότια και ανατολικά παράλια και στους 23 βαθμούς στα βόρεια παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

- Source :  http://www.tothemaonline.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου