Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

H αισχροκέρδεια στο μεγαλείο της! Δείτε πόσα πλήρωσαν για δύο αναψυκτικά και πατατάκια σε πισίνα στη Λευκωσία

H αισχροκέρδεια στο μεγαλείο της! Δείτε πόσα πλήρωσαν για δύο αναψυκτικά και πατατάκια σε πισίνα στη ΛευκωσίαΤο καλοκαίρι μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, το πρώτο πράγμα που αναζητεί κάποιος είναι λίγη δροσιά σε παραλίες αλλά και πισίνες, για όσους δεν έχουν την τύχη να διαμένουν σε παραθαλάσσιες περιοχές.
Ωστόσο, πληρώνουμε ακριβά «τη νύφη», εξαιτίας των κρουσμάτων αισχροκέρδειας από επιχειρηματίες, που κάνουν τις τιμές να «καίνε» περισσότερο απ΄ ότι ο ήλιος.

Θύματα αισχροκέρδειας έπεσαν πολίτες, όταν αποφάσισαν να περάσουν λίγο από τον ελεύθερο τους χρόνο, σε γνωστή πισίνα στη Λευκωσία.

Δεν πίστευαν όμως ότι την απόφαση τους να αγοράσουν από το εστιατόριο της πισίνας δύο αναψυκτικά και 2 κουτιά πατατάκια, θα την πλήρωναν ακριβά. Προϊόντα για τα οποία λογικά θα πλήρωναν περίπου 4 ευρώ, εάν τα αγόραζαν από περίπτερο η υπεραγορά.

Ωστόσο όταν έφτασαν στο ταμείο για να πληρώσουν, έμειναν έκπληκτοι ακούγοντας το ποσό.

Δύο αναψυκτικά και δύο κουτιά πατατάκια στην «εκπληκτική» τιμή των...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ  Ε Δ Ω

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου