Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα δώσουν το 1ο τους φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή και θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Λιθουανίας, Ζαλγκίρις Βίλνιους.

Υπάρχουν δυο εκκρεμότητες που θα πρέπει να ταχτοποιηθούν άμεσα στην ομάδα της Λευκωσίας. Ο λόγος είναι για τον επιθετικό και τον επιτελικό μέσο. Ο Γιώργος Δώνης ήθελε να έχει μαζί του στην προετοιμασία και τους δυο παίκτες όμως αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ η οποία θα πρέπει να ζυγίσει όλες τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο τραπέζι και να καταλήξει σύντομα σε συμφωνίες.

Σήμερα θα λήξει θετικά ή αρνητικά και το θέμα με το Ραφίκ Τζιμπούρ. Η προθεσμία που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ στον Αλγερινό για να πάρει την ελευθέρα του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ λήγει σήμερα. Στη λίστα των Νασιμέντο και Δώνη για τη θέση του επιτελικού μέσου βρίσκεται και ο διεθνής Σλοβένος Γκόραν Τσβιγιάνοβιτς ο οποίος αγωνίζεται στη Μάριμπορ. Ο Τσβιγιάνοβιτς όμως δεν αποτελεί την 1η επιλογή της επιτροπής προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων».

Σκληρό πόκερ για τα τηλεοπτικά
Ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί ίσως την πιο ελκυστική ομάδα στο νησί αυτή την περίοδο και όλα τα συνδρομητικά κανάλια θα ήθελαν να το έχουν στην πλατφόρμα τους. Τη χθεσινή μέρα η Cytavision επανήλθε με μια βελτιωμένη πρόταση η οποία ξεπερνάει τα 8 εκατομμύρια ευρώ για την τριετία 2016-2019. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη επιφυλάχθηκε να απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες αφού υπάρχει ήδη στο τραπέζι και μια δελεαστική πρόταση από την Primetel.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου