Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ - Χάνουν τον «τελικό», λόγω facebook

Σε απαγόρευση της εισόδου σε συγκεκριμένα άτομα στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, προχώρησε η Αστυνομία, λόγω αναρτήσεων τους στο Facebook.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλαν οπαδοί της ΑΕΛ, ειδοποιήθηκαν να πάνε στην Αστυνομία και να υπογράψουν σχετική προκήρυξη, η οποία τους απαγορεύει την είσοδο στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με την προκήρυξη καθίστανται ένοχοι πλημμελήματος και σε περίπτωση καταδίκης τους υπόκεινται σε φυλάκιση 2 χρόνων ή θα πληρώσουν πρόστιμο ύψους 4 χιλιάδων ευρώ ή και τις δύο ποινές.

Γυναίκα οπαδός της ΑΕΛ, σε δηλώσεις της, ανάφερε πως καλέστηκε να πάει στην Αστυνομία γιατί είχε αναρτήσει στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φωτογραφία με κροτίδες. Διαδικτυακοί φίλοι της, που είχαν κάνει like στο post της, επίσης κλήθηκαν να υπογράψουν την σχετική επιστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία κοινοποίησε επιστολή και στις διοικήσεις των δύο ομάδων, σχετικά με το πιο πάνω μέτρο, ότι δηλαδή απαγορεύεται η είσοδος οπαδών οι οποίοι φέρονται να έχουν αναρτήσει μηνύματα (ή φωτογραφίες) με απειλητικό περιεχόμενο.

* Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση (ώρα 15:00), η απαγόρευση εισόδου αφορά σε τέσσερα άτομα, οπαδούς της ΑΕΛ.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου