Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

SAD SAD SAD: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ - ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δείχνουν το μικροκαμωμένου κορμάκι ενός 10χρονου αγοριού γεμάτο από γρατζουνιές, μώλωπες και άσχημα χτυπήματα!

Ο 10χρονος, Μπιν- Μπιν, έχει αναδειχθεί σε σύμβολο της εκστρατείας κατά της ενδοοικογενειακής βίας, στην Κίνα, αφού η μητριά του τον ξυλοκοπούσε άγρια.
Ολα αποκαλύφθηκαν όταν η δασκάλα του τον ρώτησε γιατί μοιάζει να πονάει με κάθε κίνηση που κάνει. Τότε, το ανήλικο παιδάκι, ξέσπασε σε κλάματα ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του επειδή η μητριά του τον… έδενε σε κρεμάστρα για ρούχα και τον χτυπούσε βάναυσα.




Η δασκάλα συγκλονισμένη από την μαρτυρία του πιτσιρικά, ενημέρωσε τον διευθυντή, ο οποίος ζήτησε από τον μικρό Μπιν- Μπιν, να τους δείξει κάποιο σημάδι από τα χτυπήματα. Όταν το αγοράκι έβγαλε τα ρούχα του οι δυο ενήλικες έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο μικρός περιέγραψε πώς η μητριά του τον έδενε και τον κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά αλλά η σοκαριστική εικόνα του χτυπημένου του κορμιού αποτέλεσε την πιο ακριβή απόδειξη. «Με χτυπάει όλη την ώρα», είπε ο 10χρονος.



Μάλιστα σύμφωνα με το αγοράκι, η τελευταία φορά που η μητριά του τον ξυλοκόπησε ήταν όταν κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, βράχηκε στο δρόμο από το σχολείο προς το σπίτι. «Μου είπε πως έπαιζα στη βροχή και με τιμώρησε με μία δερμάτινη ζώνη», περιέγραψε. Η διοίκηση του σχολείου φωτογράφισε το αγόρι και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο ίντερνετ προκαλώντας την οργή χιλιάδων πολιτών. 

 «Είναι ένα τόσο γλυκό και ευγενικό αγοράκι, ράγισε η καρδιά μου όταν μας αφηγήθηκε την ιστορία του. Η μητριά του ζηλεύει τη σχέση του με τον πατέρα του επειδή εκείνη δεν έχει μπορέσει να κάνει παιδιά. Του λέει να τη βοηθά κάθε μέρα στο νοικοκυριό και τον δέρνει αν του ξεφύγει το παραμικρό» δήλωσε η δασκάλα του. Η αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου