Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Ένα πολύ άσχημο επεισόδιο είχε η Χριστιάνα Αριστοτέλους το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρουσιάστρια εδώ και 2 χρόνια έχει γίνει σκιά της 27χρονος ο οποίος είναι αρρωστημένα θαυμαστής της.

Δεκάδες ήταν οι φορές κυρίως τον τελευταίο καιρό που την περίμενε με τις ώρες έξω απο το Mega ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που διαπληκτίστηκε έξω απο το κανάλι με τους ανθρώπους ασφαλείας. Απο πλευράς της η Χριστιάνα πάντοτε ήταν υπομονετική μαζί του και ακομπλεξάριστη αν και βλέποντας τις εμμονές του σταμάτησε ουκ ολίγες φορές για να μιλήσουν με πολύ γλυκό τρόπο και να του εξηγήσει πως αυτό που κάνει δεν είναι καθόλου σωστό, δηλαδή να την παρακολουθεί συνεχώς. 

Απόψε φθάνοντας στο σπίτι της και κατεβαίνοντας απο το αυτοκίνητο της, αντιλήφθηκε και εκεί την παρουσία του. Την περίμενε έξω απο το σπίτι της όπως και το προηγούμενο βράδυ και όταν άρχισε να την πλησιάζει τρομαγμένη κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ο νεαρός συνελήφθη ωστόσο η παρουσιάστρια παρά την ταραχή της ζήτησε όπως μην του απαγγελθούν κατηγορίες. Ο νεαρός υποσχέθηκε πως δεν θα ξανασυμβεί. Ας το ελπίσουμε.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου